rotkod
Čuven
- Učlanjen(a)
- 16.12.2003
- Poena
- 710
Drugaru sam nedavno instalirao XP PRO SP1.
Pre je imao XP PRO imst. u FAT32.
Problem je ostao isti kao i pre.
Računar potpuno blokira... miš... ctrl+alt...del... ništa potpuno je blokirao...
Da se razumemo podigne sistem bez problema igra max payna bez blokade dok prilikom otvaranja nekog foldera blokira...
Instalaciju sam uradio sa but.diska napravio dve particije u NTFS.
Kada sam formatizovao hard radio sam normalnu varijantu ne brzu formatizaciju...
Sve je prošlo glatko jedini driver koji sam instalirao je za intelov fax modem (driver za XP) i grafičku nvidia 52.16 XP/2000.
Eh da kuler od procesora sam očistio bez skidanja hladnjaka komprimovanim vazduhom... inače temp. u biosu je normalna... grafička ima pasivan kuler...
Konfiguracija:
900 AMD Athlon
Chaintech 7aja
256 SDRAM
GForce MX200 32MB
40GB Maxtor 5200 rpm
Napajanje neko š ,ali radi
Samsung 753s
Molim za neki pametan savet! cheers
Pre je imao XP PRO imst. u FAT32.
Problem je ostao isti kao i pre.
Računar potpuno blokira... miš... ctrl+alt...del... ništa potpuno je blokirao...
Da se razumemo podigne sistem bez problema igra max payna bez blokade dok prilikom otvaranja nekog foldera blokira...
Instalaciju sam uradio sa but.diska napravio dve particije u NTFS.
Kada sam formatizovao hard radio sam normalnu varijantu ne brzu formatizaciju...
Sve je prošlo glatko jedini driver koji sam instalirao je za intelov fax modem (driver za XP) i grafičku nvidia 52.16 XP/2000.
Eh da kuler od procesora sam očistio bez skidanja hladnjaka komprimovanim vazduhom... inače temp. u biosu je normalna... grafička ima pasivan kuler...
Konfiguracija:
900 AMD Athlon
Chaintech 7aja
256 SDRAM
GForce MX200 32MB
40GB Maxtor 5200 rpm
Napajanje neko š ,ali radi
Samsung 753s
Molim za neki pametan savet! cheers