Šta je novo?

Satisfactory

vladimirus

Slavan
Učlanjen(a)
20.02.2010
Poena
255
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 5 3600 3.6GHz (4.2GHz) & LC-POWER kuler za procesor COSMO COOL - LC-CC-120-RGB
Matična ploča
MSI B450 Tomahawk
RAM
16gb DDR4 HyperX Predator 3000Mhz
GPU
MSI RTX 2060 Ventus 6GB
Storage
SSD: Samsung 860 Evo 500GB i HDD: Toshiba P300 1TB
Zvuk
/
PSU
Antec HCG650 Gold 650W
Kućište
SAMA Vanguard 05
Monitor
Philips PHL 276E9Q
Miš & tastatura
Genius
Ostale periferije
/
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Ako neko voli da pravi fabrike i industrijske pogone:

Inače, ovaj klip od jednog lika što im je davno testirao igru je meni bila najbolja reklama koju su mogli da dobiju.
Preskočite delove gde reklamira NordVPN.

Odlicna igra. Igrao sam tokom 2019 god. kada se tek ocekivao Update 4 i nuklaerne elektrane kao i vozovi.
Pred update 4 resio sam da napravim vecu pauzu ne bi li se malo nagomilale novine. I nisam je vise nikad igrao jer je sada vec postala prekompleksna a sustinu sam vec video i prosao.
Ovi videi i slicni na redditu su mi ubijali volju za igranjem. Nekako su mi banalizovali igru i ubili car. Ljudi koriste neki sajt gde uploaduju svoj save fajl, i tamo u 2D prikazu crtaju platforme po mapi, postavljaju fabrike i onda samo vrate save u igru i sve je gotovo.

Prva igra koju sam kupio, još kad je bila u early. Odlična igra, nisam se skidao mesec dana, dostigo sam sve što je tad moglo i batalio. Probao opet posle 2,3 godine al nisam mogo da se setim kako se radi ni ono što sam već uradio a tek novo. Možda počnem opet preko zime, baš odlična igra. Ne mogu da verujem da je prošlo 5 godina od tad :cry:
Edit: Znam da je mogo i multiplayer tad ali je loše radilo, sad je valjda ok, ako je neko voljan tu sam :D
1726161097307.png

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno