Šta je novo?

Satelitski risiveri,kako funkcionise,prenosti,mane?

CaptainCrash

Slavan
Učlanjen(a)
06.08.2012
Poena
275
Moja oprema  
CPU & Cooler
Intel i5 12600KF
Matična ploča
ASUS TUF GAMING B760M-plus WiFi D4 LGA 1700
RAM
2 x 16GB Kingston Beast Limited Edition 3600Mhz White edition
GPU
AMD Sapphire 7800 XT Pure
Storage
2TB NVme + 512GB NVme
PSU
ASUS Rog Strix 850W white edition
Kućište
Lian Li Lancool 216
Monitor
LG 27GR75Q-B IPS 1440p
Miš & tastatura
Apex Steelseries 3 & Logitech G502X
Ostale periferije
Logitech G Pro X
Laptop
Medion E6228
Mobilni telefon
S23 plus 8/512GB
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Sve vise u oglasima ima ovih digitalnih risivera i onih tanjira :d po niskim cenama a iz mog iskustva znam da koliko platis toliko i .... :D
O satelitskoj televiziji,signalu,prijemu...VEZE BLAGE NEMAM!
Ali me zanima iskreno da li se isplati preci sa kablovskog operatera na tako nesto?
Da li si uslovljen za televizore ili moze da se razvuce na sve televizore?
Pominju besplatne kanale,na stotine...
Mene zanima da li ima nasih kanala,da li su besplatni,ako ima da li nekad mogu da ih ukinu pa da platis sve to i ostanes samo na stranim kanalima i to nekim bzvze?
iz texta i vidite verovatno da zaista ne znam nista ali me zivo zanima da li je pametno ili ne?Odnoso da li je ISPLATIVO?
Nasao sam neki risiver na netu za koji kaze decko da ima ugradjenu neku karticu fabricki i hvata nesto sa EUTELSAT 16 kao sve kanale...ja kad sam usao tamo na tu listu ima preko 570 kanala od kojih ima onih bitnih i vecina sa ExYU prostora,pogotovo odavde is Srbije pa me zanima kako i to funkcionise,i za to treba onaj tanjir da se montira?Jos kaze da je moguca promena satelita skeniranjem idodelom odgovarajućih transpondera :rupa::rupa::rupa: sta tek to znaci?

Eto ukratko,ako neko moze da mi pojasni,posavetuje me ili uputi na dobre linkove i forume(po mogucstvu nase) bio bih mu zahvalan!:)

Nazad
Vrh Dno