Šta je novo?

Satelitski offline download after 6 meseci

Jao koliko dezinformacija u ovako malom threadu :)

Balkan je nastao zahvaljujuci nemcima koji su poizbacivali sve ljude sa balkana, a na kraju i sve koji ne govore nemachki (ko je rekao fashisti :))...Tada smo bili primorani da napravimo svoju grupu koja je danas jacha od nemaca....Balkan i FZP rade zajedno, odnosno razmenjuju najave, a naravno da se tu uvek nadju i nemachke...Potpuno funkcionalan offline program imamo vec nekoliko meseci (prvi smo mi napravili, posle madjari, a nemci i dalje praistorijski online), pa nije potrebna modemska veza uopshte, jer sve radi savrsheno...Za one koji nisu upuceni, nas nemci mole da nam se pridruze, mi naravno posle svega necemo, bez obzira shto je dogbert otishao, pa se onda deshava da nam hakuju program itd...U poslednjih par verzija to nisu uspeli, ili su odustali ?!? :)

I na kraju, shto se tiche izbora gde donirati, mislim da je Balkan najbolji izbor, jer pored toga shto smo najnapredniji, na ircu se pricha srpski, i ljudi su nam ipak blizi za neke dogovore itd...

Poslednja izmena:
Svaki cigo svog konja hvali (oops magarca) :p
O kojim ti nemcima pricas ffm/eonffm je internacionalna grupa i to je uvek bila, delom zasluge Dogberta (koji je tu jedino nemac) doslo je do stvaranja FZP i balkan-a.
Ali ne zaboravi ta grupa je zasluzna za opstanak i osnivanje zajednice u proteklih pola decenije gde je eon preziveo bas zbog rada te grupe koja je uspela da prebrodi xx krize .. i dela ljudi koji su bez ikakvog/jako malog licnog interesa pomagali (tu spada i taj Dogbert koji nije uvek bio kao u zadnjih godinu dana) toj zajednici
I molim te nemoj mi pricati o postenju i nastanku balkan-a jel sam sa tim itekako upoznat, kako vas nije sramota na koje ste sve nacine pokusavali da banujete sto veci broj ljudi sa eonffm kako bi vam se prikljucili a posle ste im prodavali price kao "fasisti" su vas sutli. Mada je velik broj bespravno bio banovan od strane Dogberta to nije bio razlog da ti isti koriste prljava sredstva u sopstvenoj nesreci kopajuci rupe drugima.
PS: I vi pricate o hackingu vasih programa a vasi clanovi su odgovorni za pravljenje tone non payer sajtova sa kojim unistavate ceo eon
PPS: Ni jedan offline share proram nije siguran i nikad nece biti zato ga eonffm nema, jedino ti programi mogu da opstanu ako nisu interesantni drugim ljudima i ako neprave previse ****** il ce u suprotnom biti crack-vani

Ja tebe ne razumem zeljko....Nasha grupa je osnovana zahvaljujuci nemcima (ne interesuje me dogbert ili bilo ko), banovani su svi ljudi sa balkana koje su provalili, bez ikakvog upozorenja ili objashnjenja....Hvala im za te sve godine, ali su se ponashali kao najgori fashisti, nipodashtavali sve druge i banovali kako im je doshlo...Ja sam jedan od osnivacha Balkana i sigurno mnogo bolje od tebe mogu da znam shta se i kako deshavalo i kako su nemci sve vreme samo pravili probleme, krali, ubacivali svoje ljude itd...Naravno da smo im mi vracali, nisi valjda mislio da cemo da cutimo, ali nikad nismo napravili prvi korak....
Po tvojoj prichi, ti si jedan od onih nashih ljudi koji su nemcima "prodavali" najave i ti si kod nemaca, inache ovako ne bi prichao, jer vidim da pojma nemash kakva je situacija...Shto se tiche nemaca sada, pre neki dan smo sa njima, i ja se sa tim ne slazem, iako smo zahvaljujuci njima mi postali najbolja grupa....Ono shto smo mi dobili ujedinjenjem, su german najave, i ja ne vidim razlog shto to radimo, ali sam u manjini za odluchivanje...

Shto se tiche eon share programa, i on je napravljen zbog nemaca i kradja najava...Ti mislish da je to tek tako, odvojiti se, napraviti grupu, krenuti od nule, i to samo zato shto su nemci hteli da imaju "chistu" grupu...Shto se tiche non payera, njih svuda ima, a sa nashim offlineom ih sada ne moze nikako biti...Trenutni non payeri mogu nemcima da zahvale, jer oni su ti koji crackuju nashe najave da rade bez offline programa....

I josh neshto...Mi smo ti koji smo oduvek zeleli jednu grupu, a ne nemci, tako da nemoj da mi prichash o tome ko sabotira eon...Sada je to sve sredjeno, ali je bacheno ogromno vreme ljudi koji su se cimali da sve to radi dok su nemci bili nedodirljivi....
Maloj grupi nashih ljudi medju kojima si i ti, samo je na chast shta ste radili, i koliko ste lizali dupeta da bi opstali tu...

ha ha vi izgleda nikako da date stav jel vam je do jedne grupe il mislite da ste baje pa ono sto nije uspelo dogbertu (sa nekim njegovim licnim razlogom) vi cete uspeti i ******* sve ostale grupe jel mislite da ste face.

Naravno da su po vama svi lizali dupeta posto vecini vama nije jasno zasto je odredjen deo bio banovan a nikad nije bio stalan dionator zone vec po potrei ako se mora, a ako ne onda promenim sifru i guram moja ******. Jos kad se setim kako ste oplakivali nonpayer Fz Project (prvu ne zasticenu verziju) sa kojim chatom ste se sluzili da nas ostale balkance banujete diskriminacijom sa eonffm-a

Ali ono sto je vazno da ipak ima pametnih ljudi medju vama koji malo odgovornije svataju stav sam protiv svih pa saradjuju sa ostalim grupama

PS: Da tacno nisam u toku sta trenutno ide na eon ali iz iskustva za 6 meseci dok sam primao i vase pusheve jedino je 5-10% (repusheve PS2 xbox, nepotpune pusheve koji su trajali nedeljama za jedan release da i ne spominjem) bilo vredno ikakave pomene, mada se nadam da ste i po tom pitanju napredovali

Inace zelim vam srecu u daljem radu

Ja ne razumem zashto su mene i sve koje poznajem banovali...U nashu grupu svako moze da udje, shto se ne bi reklo za nemce za vreme dogberta...Sad chujem da je drugachije i da nije vishe problem...U svakom sluchaju, to je sve proshlo, idemo sad dalje, ali ostaje ono shto sam rekao za nemce i probleme koje su pravili gomili ljudi koji poshteno placaju....

driver i zeljko niste uopshte u pravu...

Prvo , trenutno stanje je da sve tri grupe rade zajedno i pomazu jedan drugoj .
eonffm sve najave shto pushuje idu direktno istog trenutka automatski na Balakn Offline program .
sve tri grupe trenutno rade zajedno i to je to.
Proletao sam samo preko vashih postovao i stvarno je sve i svashta moglo da se procita .

Shto se tica rdl-a on mi je licno pomogao oko nekih stvari oko BalkanOfflajna-i ovom prilikom mu se zahvaljujem na velikodushnosti:).

@periklo pa ako je trenutno tako kao sto Preeky kaze ona koja tebi da poverenje :p

periklo, ako koristish irc, verovatno ce ti ona gde se pricha nash jezik biti bliza...ako ne, onda je sve jedno....

@Preeky : 'ujedinjenje' se desilo par dana pre nego shto sam postavio post, a na ircu nisam bio nedelju dana....Inache je tako sve bilo pre ujedinjenja...
I mojne kewe ti da se ponashash ko svaki Srbin dupelizac, znash vuno shta je bilo pre samo dve nedelje :)

Poslednja izmena:
par dana pre tvog posta?:)
stvarno lupash gluposti ali nebitno.

ukratko nemash pojma shta se sve deshava tako cuti i uzuvaj u najavama END useru :)
pusti druge da obavljaju posao kako treba i ne petljaj se mnogo u neke stvari.

btw i da si bio na mircu i dalje ne bi nishta znao ...

End user ? :)
Ja kad sam visio na ircu i pomagao da grupa pochne da radi, ti nisi znao shta je eon :D:D

End user :p diver pazi da te i ovde ne banuju, posto vidim vec se delite na pushere i leechere :pPP

Koja DVB kartica je trenutni best buy (pre svega na veliko ali i na malo) ako nije u paketu? Uopsteno koji hardver preporucujete iz iskustva?

Nazad
Vrh Dno