- Učlanjen(a)
- 30.06.2000
- Poena
- 1,170
Jao koliko dezinformacija u ovako malom threadu 
Balkan je nastao zahvaljujuci nemcima koji su poizbacivali sve ljude sa balkana, a na kraju i sve koji ne govore nemachki (ko je rekao fashisti
)...Tada smo bili primorani da napravimo svoju grupu koja je danas jacha od nemaca....Balkan i FZP rade zajedno, odnosno razmenjuju najave, a naravno da se tu uvek nadju i nemachke...Potpuno funkcionalan offline program imamo vec nekoliko meseci (prvi smo mi napravili, posle madjari, a nemci i dalje praistorijski online), pa nije potrebna modemska veza uopshte, jer sve radi savrsheno...Za one koji nisu upuceni, nas nemci mole da nam se pridruze, mi naravno posle svega necemo, bez obzira shto je dogbert otishao, pa se onda deshava da nam hakuju program itd...U poslednjih par verzija to nisu uspeli, ili su odustali ?!?
I na kraju, shto se tiche izbora gde donirati, mislim da je Balkan najbolji izbor, jer pored toga shto smo najnapredniji, na ircu se pricha srpski, i ljudi su nam ipak blizi za neke dogovore itd...
Balkan je nastao zahvaljujuci nemcima koji su poizbacivali sve ljude sa balkana, a na kraju i sve koji ne govore nemachki (ko je rekao fashisti
I na kraju, shto se tiche izbora gde donirati, mislim da je Balkan najbolji izbor, jer pored toga shto smo najnapredniji, na ircu se pricha srpski, i ljudi su nam ipak blizi za neke dogovore itd...
Poslednja izmena: