Šta je novo?

Satelitski internet

A sta je sa haracom grupe koji je bio 20e za 1 godinu da se niste valjda odrekli ? ;)

nastyjoe je napisao(la):
Tako glasi paket...ustvari za te pare dobijes...oko 300 GB mesecno...svega i svacega...pogledaj na ovoj stranici sta od prilike...LINK
Nigde ja nisam našao taj podatak od 300GB mesečno.

Al si bukvalista merline :)
Stvarno, svaki dan stize bukvalno sve. XBOX, PS2, XXX, XVID DVD ripovi, DVDovi, PC igre, ma sve zivo...
Toliko toga stize da sam isfiltriro sve osim XVID filmova i PC igara jer me mrzi da sve sortiram.

Eh stari dobri sat download :D ali to je kao droga, tako da bolje ne pocinjite ako nemate puno vremena :D

Sve je to lepo, i verujem vam. :D
Ali nigde nisam naišao na informaciju o tome što pričate.
Kako uplatiti, kome, koliko...

DaPimp je napisao(la):
Eh stari dobri sat download :D ali to je kao droga, tako da bolje ne pocinjite ako nemate puno vremena :D

Nekad je bas puno posla bilo oko raspakivanja i svega, bas za popizdeti...

Sad je mnogo automatizovanije i lakse.
Recimo, ja imam u spajzu masinu koja radi non stop, xp2000+, kt133a ploca, 512 sdrama i 2 harda, jedan od 80 i jedan od 20.

Svaka 2 dana upadnem na masinu, sve vec lepo sortirano samo i dekriptovano, ja samo treba da obrisem sta mi netreba i raspakujem jedan jedini set arhive. Nema vise arhiva u arhivi... Vratim se za sat vremena kad se sve raspakovalo i automatski pobrisale arhive i samo prekopiram gotove fajlove na file server masinu.

merlin je napisao(la):
Sve je to lepo, i verujem vam. :D
Ali nigde nisam naišao na informaciju o tome što pričate.
Kako uplatiti, kome, koliko...
Zar mislis da se takve stvari reklamiraju na televiziji radiju...ili netu ?
Firma Broadsat radi sasvim legalan posao...svaki User ima svoj limit i sve sto on skine ide samo njemu...barem tako izgleda...
Stvarnost je da se svi User-i odricu svojih 1 GB i doniraju organizovanom slanju "podataka"...racunaj sam ...oko 300 User-a = 300 GB/ mesecno...
Sto se tice clanarine za grupu...nema je vise...nekad je bila 20€/year...sa obzirom da znam kako sve to ide...nije mi bio problem da placam...i sada bi davao...da traze :eek:)
Ako si stvarno zainteresovan...PM
Ma ljudi...sa ADSL 512 mozete da imate sve te stvari...ionako necete da cuvate sve sto ide...ja ako sacuvam 50 GB mesecno...ma ni toliko...
a sa ADSL-om imate 100GB mesecno stvari koje sami ocete da skidate...probrano...
Satelit je dobar za one koji nemaju ADSL, unutrasnjost itd...
...pa sta mislite sto je DaPimp odustao...uveli mu 512 :eek:)))

ma uveli mu adsl malo sutra.... covek se sasusio od silnog pronaaaaaa, hahahahah, pa odustao, dok se malo ne oporavi.....

zeljko je napisao(la):
zasto a sta fali intelsatu signal 85% sa 120cm antenom, program se nikad ne zaglavljuje, nema incompleta a i niko nije nervozan.... :p
zanima me bas kako to sljaka na 1 (plus eventualno jos jednom strimu)?
a incomplitova nikad nemam....tako da .... ;-)))

Jer moze neko da mi kaze sta je sve potrebno za satelitski internet?O ovom apsolutno nista ne znam a stvarno bih hteo hteo brzi net od 45Kbps koliko mi je sad.Zanima me da li trebam da imam satelitsku antenu,risiver,karticu za komp?Sve sto mi mozete reci,recite mi!pozz

nastyjoe je napisao(la):
A vi ostali imate 7 dana BAN na BOC Chat-u...ko oce jos da se raspravlja samo nek izvoli :eek:)))

Jel to na kraju proradilo kako treba ? :D

Ako mislis dali sve radi preko sat-a kako treba...DA
Sad je stvarno extra organizovano...sve stize u odvojene folder-e...samo treba da se RAR-uje :eek:)))
Samo je i dalje onaj OS Client sacinjen od JAVE...pa malo ume da _ebe...ko ima odvojen komp za skidanje (like me)...nije mu problem...:eek:)))

Pozdrav...

Pa jel to jos radi offline download?
Ja sam bio aktivan na tome jos 2000 godine,
a zadnje dve nisam ni pogledao da li to radi.

Moze li mi neko poslati blize podatke o pristupu na PM?

lider71 je napisao(la):
Pozdrav...

Pa jel to jos radi offline download?
Ja sam bio aktivan na tome jos 2000 godine,
a zadnje dve nisam ni pogledao da li to radi.

Moze li mi neko poslati blize podatke o pristupu na PM?

Kao sto vidis, radi!
Idi na forum, registruj se i tu imas upustvo!

A možete i besplatno da skidate sa skynetom.
Jeste da treba muke oko nameštanja i kasnijeg razvrstavanja i preimenovanja fajlova, ali stigne dobrih stvari, posebno na Nemcima, na 8w.

nightshift je napisao(la):
A možete i besplatno da skidate sa skynetom.
Jeste da treba muke oko nameštanja i kasnijeg razvrstavanja i preimenovanja fajlova, ali stigne dobrih stvari, posebno na Nemcima, na 8w.

Da, moze svasta da se skine, ali treba i vremena i zivaca...

skynet ne moze da se poredi sa FileFetch-om, smesno, a sto se tice B-ERP uclanjenja evo kako (iskopirano sa broadsat foruma):

1. Register SATTORRENT 1024MB or SATTORRENT PLUS 750MB, 6 or 12 month, choice is yours. (http://www.broadsat.com)

2. After your SATTORRENT account is properly activated which you can check here: https://www.sattorrent.com , proceed to http://www.balkan-erp.com/registration.php , after we activate your account (ussualy do not take more then few hours), you will be able to access main website www.balkan-erp.com to download all reguired B-ERP Software and tutorials.

Mene samo zanima da li moze opet da se uplacuje sa Visa Virtuon-om, jer sam cuo da zadnjih meseci bilo nekih problema sa uplatom satttorent paket-a na Broadsat-u.

Nazad
Vrh Dno