Šta je novo?

Satelitski Internet

Mladen

Čuven
Učlanjen(a)
16.12.2001
Poena
650
Pozdrav svima. Znaci zanima me satelitski internet preko EON-a. Pre par meseci sam bio zagrejan da kupim sve sto mi treba tako da sam donekle i upucen kako to funkcionise ali sam odustao kad sam saznao da pretplata traje samo do oktobra. Posto je oktobar prosao zanima me kakvo je sad stanje i gde bih mogao da kupim ono sto mi je potrebno da bih se prikljucio i po kojoj ceni?

Pozdrav

Pazi eon je propao skroz a povratio se sa novim uslugama i cenama. Da ja nebi nesto vise pricao najbolje da odes na h**p://www.eoninside.com/ i sve vesti koje su napisane i onda da odlucis da li ces da uzmes eon pretplatu. ako nesto ne bude jasno ti napisi ovde na forumu.

Zanima me na prvom mestu gde kod nas mogu da kupim ono sto mi je potrebno i za koliko para otprilike. Da li ovim dobijam i satelitsku tv na kompjuteru ili samo download?

Imas kod firme h**p://www.sattrakt.com

Neznam zasto se odlucujes na kupovinu ovog paketa kad je mesecni download ogranicen na 700MB a to mozes da skines za 1 dan i posle cekas da prodje mesec dana da bi opet mogao da skines 700MB i sve tako. Imas ti i u ponudi 2.5GB mesecno da skines ali nije to to kao sto je pre bilo, kad si mogao neograniceno da narucujes fajlove svaki dan po 700MB si mogao da skines a sad to nije moguce.

Ti imas naravno i satelitski TV gledas samo slobodne kanale kodirane nemozes jer kartica koju dobijes Sky Star 2 ne podrzava to.

Ja sam dobio nedavno pc-satelitski risiver, imam i antenu, znam da je risiver kupljen za 75EVRA u Backoj Topoli u sattraktu ali bez pretplate za EOL. Kazu da je kompatibilan sa svim satelitskim provajderima. Jedino sto sada imam problem jeste sto nemogu ni da gledam TV ni slusam radio dok prvi put ne unesem aktivacioni kod (pretplatu) od 150EVRA, iako sam cuo da na jednu pretplatu moze ici vise ljudi, pa sada jurim nekog sa risiverom (ako moze neka se oglasi na forum)

:(

Ljudi ja nisam produzio pretplatu a normalno skidam fajlove doduse samo preko 115...

Da li moze neko reeci gde se moze pretplata za EON kod nas nabaviti, posto u sattraktu vise nemaju????????????
cheers

Vrh Dno