Šta je novo?

satelitski internet - pomoc!?

• Začetnik teme deki30
  • Datum pokretanja
Nego sta je ovo, ne moze da se zivi od PS2 i XBOX igrica... sta radite sa njima, brisete kao i ja? :)

Ne znam sta mi bi, inace bacim pogled na datume. :beat:

'ebes ga.

Pozdrav!!!

vladojko je napisao(la):
Nego sta je ovo, ne moze da se zivi od PS2 i XBOX igrica... sta radite sa njima, brisete kao i ja? :)

ti to brishesh ? zar nije jednostavnije da ih ne skidash uopshte ? :)

Hm mozda si u pravu. Tek sam poceo da se bavim ovim EON downloadom, pa ne znam sve cake :)

Nego, muci mi sto ponekad ne primim sve fajlove, recimo od 70 rar delova ja primi 69, a onaj poslednji ne - nije incomplete, jednostavno ga nema, i u FFM stoji da "Waiting for transmission". A drugi kazu da su ga primili bez problema. Masina je relativno ok 1Ghz Athlon, 768 RAM, radim online decrypt, i nikad nisam imao incomplete, sem kad tek startujem FFM i prvih par fajlova ne stigne kako valja, ili kad EON nesto sjebe pa svi imaju incomplete...

Any idea?

jel koristish fish 1.4 ?

Pa znas kako, instalirao sam onaj Fazzt sa EON ftp servera, i nisam nista menjao. Samo sam pratio upustva na www.eoninside.com. Probacu da proverim veceras kad dodjem kuci koja je verzija instalirana. Sta ti koristis, 1.4, video sam da ima i 1.5?

Da li neko moze da mi odgovori koliko se krece cena opreme za sat. internet,ako neki sajt ima...

@vladojko: to je problem...uz 'originalni' fazzt ide twofish 1.3 koji je blago recheno sr*nje, samo skini 1.4 i problemi ce nestati ko rukom odnesheni :)...1.5 je offline decrypter, a poshto 1.4 radi savrsheno, ne vidim svrhu dupliranja posla...

@zverkons: komplet SS2+godishnja pretplata+antena kompletno montirana i podeshena= ~240€
ne znam kakav ti sajt treba, antenu ce ti ugraditi bilo ko iz oglasa, a u firmi sattrakt(.co.yu) mozesh da uzmesh SS2 i pretplatu....

Bice da je to u pitanju. Instalirao sam 1.4, pa cu da vidim veceras rezultate. Nego, izgleda da ovaj fish 1.4 zaje*e Receiver log u Fazzt-u, naime, fajlovi stizu, ali nisu vishe prikazani u logu....

meni 1.4 radi potpuno normalno, mada te nisam razumeo u kom logu nisu prikazani fajlovi ?

Pa Fazzt ima 3 tab-a
onaj srednji prikazuje listu primljenih fajlova - ok primljeni su Validated, a oni koji nisu su Incompete. Od kako sam instalirao 1.4, vise ne pojavljuje nista u toj listi, ali fajlovi stizu na HDD... Cudno, ali nije ni bitno toliko, glavno da stizu :)

aaaaa :) ma ja to ni ne gledam, i tako 'treba' u 1.4...taj tab je mozda sluzio za 1.3 kad si uvek kuburio sa incomplete i nestalim fajlovima, sada ti vishe to ne treba...ja ne pazim uopshte da li se skida neshto, radim normalno na kompu kao da nishta ne radi...rezem diskove, kopiram gomile fajlova, ne pazim ni kad igram neshto...za par meseci mi ni jedan fajl nije falio...sa 1.3, dnevno je bilo bar 1-2 komada....

Vrh Dno