D
Deleted member 1735
Guest
Pozdrav drustvo,
treba mi savet.
Hteo bih da jednu zgradicu od 10 stanova koji imaju minimum 10 tv uredjaja (a realno oko 15) da umesto kablovske povezem na satelitsku tv koju bih ja napravio.
Od kanala hteo bih da taj sistem parira nekom obicnom paketu nasih kablovskih
-znaci rts, pink, prva, hrt, obn ... i nesto od stranih tipa neki filmski, sportskih, muzickih i mozda ako moze nesto od discovery i national geographics
-ali najvaznije su mi da ima vecinu domacih besplatnih kanala
-sve ukupno 100 kanala je dovoljno
1.Da li to moze da se uradi bez ikakvih mesecnih pretplata za kanale?
2.Da li moze da se uradi sa jednim tanjirom ?
3.Da li se svi ovi kanali mogu uhvatiti na jednom satelitu sa jednim lnb-om?
4.Da li moze da se izbegne kupovina risivera za svaki tv,
nego da li ima neki uredjaj koji pakuje sve te kanale u analogni signal na coax kablu
koji cu onda da razvedem na xx tv uredjaja i da taj kabl ulazi u antenski ulaz tv-a,
pa da menjam kanale preko tv-a (kao analogna kablovskaa), a ne preko risivera?
5.Naravno ako moze okvirna racunica koliko bi to izaslo i moze na pm kontakt nekog iz NS ili BG koji to prodaje/ugradjuje.
Unapred hvala.
treba mi savet.
Hteo bih da jednu zgradicu od 10 stanova koji imaju minimum 10 tv uredjaja (a realno oko 15) da umesto kablovske povezem na satelitsku tv koju bih ja napravio.
Od kanala hteo bih da taj sistem parira nekom obicnom paketu nasih kablovskih
-znaci rts, pink, prva, hrt, obn ... i nesto od stranih tipa neki filmski, sportskih, muzickih i mozda ako moze nesto od discovery i national geographics
-ali najvaznije su mi da ima vecinu domacih besplatnih kanala
-sve ukupno 100 kanala je dovoljno
1.Da li to moze da se uradi bez ikakvih mesecnih pretplata za kanale?
2.Da li moze da se uradi sa jednim tanjirom ?
3.Da li se svi ovi kanali mogu uhvatiti na jednom satelitu sa jednim lnb-om?
4.Da li moze da se izbegne kupovina risivera za svaki tv,
nego da li ima neki uredjaj koji pakuje sve te kanale u analogni signal na coax kablu
koji cu onda da razvedem na xx tv uredjaja i da taj kabl ulazi u antenski ulaz tv-a,
pa da menjam kanale preko tv-a (kao analogna kablovskaa), a ne preko risivera?
5.Naravno ako moze okvirna racunica koliko bi to izaslo i moze na pm kontakt nekog iz NS ili BG koji to prodaje/ugradjuje.
Unapred hvala.
Poslednja izmena od urednika: