pa kazem,ja sam u tom momentu uporedjivao HD tekmu recimo sa ZDF HD i DigiSport HU HD(inace kanal nije FREE)..i meni je na mom Tv-u definitivno vise prijao ZDF HD...da se razumemo svuda je bolje HD nego SD,e sad kako koji Sport,TV,Risiver i njegova podrska,dosta toga utice....
dacu ti primer....moj risiver je AzBox HD Elite,kupljen 2009 god,tada se nije ni pomisljalo da ce se raditi sistem Enigma 2 za njega....i ja sam dugo odolevao da konacno predjem na Enigmu 2(jer je vec postajala stabilna),a znao sam sta sve dobijam sa njom ,u odnosu na AzBox-ov Oficijalni FW(za koji je davno prestala podrska(mada i dalje moze da se koristi kao Sat risiver,na kome odlicno radi i CS i media player)...ali pusta znatizelje,predjem na Open Pli,i kazem sebi nema nazad na OFFW...a da se razumemo,na OFFW je slika na HD prilicno bolja nego na Enigmi2(nije sad to bas da popizdis,ali znam da je bolja)ali je OFFW,traljav,spor Zap,Meni...i onda sam na ustreb mozda malo tanje slike ipak ostao na Enigmi 2(naravno uvek mogu da vrnem na OF)...malo sam se raspisao,ali kolko da ti dam do znanja,da ima u svemu fore,razlike....svako ce svoj risiver da hvali,kako ima najbolju sliku,a opet zavisi sa druge strane i koji TV imas,itd.....
moj buraz ima Amiko Mini HD SE..i za 65 eura,sve mu radi savrseno za jednog Obicnog Satelitskog manijaka....slika skroz ok,kako na SD,tako i na HD...