Šta je novo?

Satelitska kartica.

• Začetnik teme [Miki]
  • Datum pokretanja
M

[Miki]

Guest
Potrebna mi je pomoc pri instaliranju.Imam drivere 4.22 koji odbijaju da se instaliraju zbog toga sto navodno fali setup.dll.Dajte ljudi pomagajte treba mi net hitno.THx.
P.S. Kartica je Sky Star 2.

XaN je napisao(la):
Potrebna mi je pomoc pri instaliranju.Imam drivere 4.22 koji odbijaju da se instaliraju zbog toga sto navodno fali setup.dll.Dajte ljudi pomagajte treba mi net hitno.THx.
P.S. Kartica je Sky Star 2.

Nazalost nisam probao 4.22 drajvere pa ti ne mogu pomoci
oko instaliranja. Ako ti je hitan net, instaliraj drajvere sa
cd-a. Oni su verovatno verzija 4.01 koja je bolja za
net ali sa njom se ne koristi progdvb.

Pozdrav,
Sasha

meni je 4.01 pravio probleme, odnosno nisam ni uspeo da dobijem protok...posle instalacije 4.22 sve je iz prve proshlo...
tehnisat 4.22 mogu lako na netu da se nadju...

posalji mi pm ili mail a njega imas pored mog nicka

re

XaN je napisao(la):
posalji mi pm ili mail a njega imas pored mog nicka

Prilikom instalacije 422 drajvera prvo instaliras netvork 192.168.238.238 i submask 255.255.255.0
Zatim pokrenes reg default 16 pa zatim default pa restart compa,ako to ne pomogne prvo unlock reg pa ova dva ovim redosledom pa ponovo restart.
Posle toga instaliras fazit 6.031 pa zatim ffm 2555.

Pored ovoga ima i neki pach koji sluzi samo za otvaranje TV canala bez fazita i ffm

Fora je u tome sto ne mogu da pokrenem instalaciju 4.22 drivera pa ih trazim ponovo da ih skinem.Znaci treba mi adresa odakle da skinem 4.22 drivere.

re

XaN je napisao(la):
Fora je u tome sto ne mogu da pokrenem instalaciju 4.22 drivera pa ih trazim ponovo da ih skinem.Znaci treba mi adresa odakle da skinem 4.22 drivere.

http://www.happysat.da.ru/

http://www.technisat.com/?PHPSESSID=69e1d62475c04b5a05ac954305892a5a

A evo i novijih!!! 4.2.7 ili 4.27 ili 427
Europeonline's SkyStar-2 Driver
Only For eon subscribers because it locks the Card..!!
No Changelog available yet.

ftp://ftp.europeonline.net/pub/EON/B2C2/b2c2_427.zip

XaN je napisao(la):

Izgleda mi da ih nisi unzipovao sa opcijom -d ili vec nesto nalik...

Na technisat-ovom sajtu (vidi gore|) imas i nemacku i englesku verziju.

Ako ti ne uspe onda u win system devices ukini karticu pa po restartu ponovo podmetni pravo mesto za instalaciju...

Vrh Dno