Šta je novo?

Satelit

• Začetnik teme Začetnik teme Vocko
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Vocko

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
30.06.2000
Poena
679
Posle 9 meseci setio sam se setio da popravim kabl za satelitski modem. Lm mene zanimaju sledece stvari:
1. da li mogu proxy-i da se koriste kada nemam pretplatu na EON-u ????
2. Kako da namestim proxy tj sta kucam ?
3. Imam SkyStar 1 kartcu, kako da preko nje gledam zasticene kanale, a da ne kupujem onaj adapter za karticu ?? Koji softver to radi pod Xp-om?
4. Da li jos uvek ima program od onog shvabe sto prati sve download-e preko EON-a i kako se zove taj program i gde ima da se skine ?

To je to za sada...
Ako mi padne jos nesto napamet, pisacu ovde

ovo je iz digitala. pogledaj adresu:
h**p://members.home.nl/happysat

Sa skystar karticom se ne mogu dekodirati zasticeni kanali, sposobna je samo za gledanje free to air kanala, znaci ovije analognih kojih je sve manje, svi se sele na digitalni nacin emitovanja.

Pa skystar i jeste digitalna kartica... tj tako su mi rekli 🙂

> 1. da li mogu proxy-i da se koriste kada nemam pretplatu na EON-u ????

Ne. Unicast neradi vise bez posebnog placanja.

> 3. Imam SkyStar 1 kartcu, kako da preko nje gledam zasticene kanale, a da ne kupujem onaj adapter za karticu ?? Koji softver to radi pod Xp-om?

multidec 8.xx, Prodvb

> 4. Da li jos uvek ima program od onog shvabe sto prati sve download-e preko EON-a i kako se zove taj program i gde ima da se skine ?

Da, FileFetchManager

Vocko je napisao(la):
Pa skystar i jeste digitalna kartica... tj tako su mi rekli 🙂

Posto takve kartice nemaju dodatno CI leziste gde bi metnuo karticu ili season interfejs(nije interfejs neko neka budzena karta, al se tako kaze 🙂)
nemoguce je dekodirati na taj nacin.
takodje nije podrzana od strane najpoznatijeg programa za te svrhe, multidec-a jer joj nedostaje nekakav hardverski dekoder digitalnog signala(neka neko ko bolje zna ovo objasni ako moze).
Nema leba od te kartice mentalac...

pozdrav

BodyRemover je napisao(la):
Posto takve kartice nemaju dodatno CI leziste gde bi metnuo karticu ili season interfejs(nije interfejs neko neka budzena karta, al se tako kaze 🙂)
takodje nije podrzana od strane najpoznatijeg programa za te svrhe, multidec-a jer joj nedostaje nekakav hardverski dekoder digitalnog signala(neka neko ko bolje zna ovo objasni ako moze).

pozdrav

e cuti bre, nemas pojma, tripujes me tu... Ima je*eno CI leziste covece, sta me tripujes tako lose. Svi na netu kazu da je kartica najbolja, a ti mi tu siris price kako je krs. Dodji na chat da te isamaram pastrmkom za kaznu.

BodyRemover je napisao(la):

pozdrav

e cuti bre, nemas pojma, tripujes me tu... Ima je*eno CI leziste covece, sta me tripujes tako lose. Svi na netu kazu da je kartica najbolja, a ti mi tu siris price kako je krs. Dodji na chat da te isamaram pastrmkom za kaznu 😀.

Vocko je napisao(la):
e cuti bre, nemas pojma, tripujes me tu... Ima je*eno CI leziste covece, sta me tripujes tako lose. Svi na netu kazu da je kartica najbolja, a ti mi tu siris price kako je krs. Dodji na chat da te isamaram pastrmkom za kaznu 😀.

Cigo, bas sam te trazio na chatu, cisto da ti `objasnim` par stvari 😉
A ovo `isamaram pastrmkom` edituj u `isamaram ti pastrmku` 😀 😀
A ako ima CI leziste(ali ipak nesto me gricka po ovom pitanju 🙂) Trebas qpiti taj madafakin interfejs za oko 100+ maraka.
Ja te tripujem, mrtva si kokosko kad te vidim.

poz

Nazad
Vrh Dno