Šta je novo?

Satelit (SS2xSS2+1diseq)

z00la

Slavan
Učlanjen(a)
22.04.2007
Poena
304
Satelit (SS2xSS2+1diseq)
E sad ovako ja sam uspeo da povezem dva racunara tacnije dve ss2 (skystar2) kartice na jedan DISEQ (sa jednim izlazom), na itaj izlaz sam stavio obican razvodnik za kablovsku (2 muska i jedan zenski) i stavio sve to u jednu kutiju od STR8 :d
E sada sve radi (Naravno!!! Ako jedan otvori Horizontaluu i drugom ce samo horizontala raditi !! to je logicno ) ali,...Kad jedan ugasi tacnije onaj ko je prvi upalio nrp ALTdvb ili ProgDVB i taj ima kontrolu. Kontrolu mislim na kanale,...Kad on ugasi komp onda ja ne mogu nista da hvatam (PONEKAD kad kako mu se cefne :whip: )!! Ili ima kad mogu ali tad samo mogu on sto je zadnje otvorio npr HORIZONTALU !!
Da li ima neko neku ideju !?? da probam neko pojacalo ilii sta ???
ne bi da bacam josh 100e da kupujem nove glave i josh jedan diseq :)
Da vidimo da li ste vi tako nesto uradili :)
daj te neke predloge savete.
:bottle:

Satelit (SS2xSS2+1diseq)
E sad ovako ja sam uspeo da povezem dva racunara tacnije dve ss2 (skystar2) kartice na jedan DISEQ (sa jednim izlazom), na itaj izlaz sam stavio obican razvodnik za kablovsku (2 muska i jedan zenski) i stavio sve to u jednu kutiju od STR8 :d
E sada sve radi (Naravno!!! Ako jedan otvori Horizontaluu i drugom ce samo horizontala raditi !! to je logicno ) ali,...Kad jedan ugasi tacnije onaj ko je prvi upalio nrp ALTdvb ili ProgDVB i taj ima kontrolu. Kontrolu mislim na kanale,...Kad on ugasi komp onda ja ne mogu nista da hvatam (PONEKAD kad kako mu se cefne :whip: )!! Ili ima kad mogu ali tad samo mogu on sto je zadnje otvorio npr HORIZONTALU !!
Da li ima neko neku ideju !?? da probam neko pojacalo ilii sta ???
ne bi da bacam josh 100e da kupujem nove glave i josh jedan diseq :)
Da vidimo da li ste vi tako nesto uradili :)
daj te neke predloge savete.
:bottle:

Ta budževina koju si napravio će ti spaliti (barem jednu) ss2 pa će ti posle đavo biti kriv...

Iskljucuj to odma dok nisi spalio SS2. Lepo jos jedan DISEQ i glave koje imaju 2 izlaza i to je to sto ce ti raditi sigurno. A misim da mozes naci ispod 100 evra, za 100 evra bi trebalo da mozes uzeti jos 2 glave, DISEQ i tanjir.

Pozdrav...

HEHEhhehe _:) sto bi mi spaliloo ??? za sada je sve ok !!! :)

HEHEhhehe _:) sto bi mi spaliloo ??? za sada je sve ok !!! :)

Dodaj na sve to još jedan spliter za šuko priključak 220v (obavezno uzemlji) da skratiš sebi muke... Bolje da crkne pre, nego kasnije :D
Očigledno nemaš pojma šta si napravio. Blaženo neznanje...:crash:
Nema veze, ako nećeš da slušaš... tvoje vlasništvo... možeš i da ih pržiš i u rerni i na roštilju...

Nazad
Vrh Dno