Ja sam nesto cuo o tome, mene konkretno nisu zvali jos, ali su zvali druga i jednu drugaricu, i koliko sam ja razumeo nude box 3, gde uglavnom ide tv na samo 1 uredjaj i net koji nije opticki, brzine 20 ili 30 mbps.Da li je neko dobijao ponudu ko koristi ST da predje na mts i to 24 po 1 din?
box 3s optika ,2 tv i net 400/400 to nude ovde kod mene,24meseca po 1 din za prelazak sa STJa sam nesto cuo o tome, mene konkretno nisu zvali jos, ali su zvali druga i jednu drugaricu, i koliko sam ja razumeo nude box 3, gde uglavnom ide tv na samo 1 uredjaj i net koji nije opticki, brzine 20 ili 30 mbps.
A ako nema optika onda ADSL pa sta bude od brzine...box 3s optika ,2 tv i net 400/400 to nude ovde kod mene,24meseca po 1 din za prelazak sa ST
Za Box 3S i na mts sajtu pise "Besplatno 1STB uređaj", jedino ako preko telefona ne nude drugacije. Ako mi se javi neko iz mts-a, pisacu ovde sta su mi konkretno ponudilibox 3s optika ,2 tv i net 400/400 to nude ovde kod mene,24meseca po 1 din za prelazak sa ST
Ja sam pre dve godine kad je isticao ugovor, pisao na mail, nisu nista odgovorili, a posle bio u poslovnici u BT, i pitao sta nude za stare korisnike (sigurno smo 15tak godina kod njih), odgovor je bio - nista! Ne daju vise ni one popuste za prva 3 ili 6 meseci, sto je nekada bilo, pre mozda 4,5 godina.sat trakt za nove korisnike ali ni one koji sa analogne hoce na digitalnu nedaju nikakve akcije, evo sad i dok muceni mts daje 24 meseca free ovi ne reaguju kakav god d ajej kvalitet usluge mts neverovatno da se ne trude da zadrze ljude kod njih
zato ce ostati bez korisnika svi nude nesto oni nistaaaa ali nistaJa sam pre dve godine kad je isticao ugovor, pisao na mail, nisu nista odgovorili, a posle bio u poslovnici u BT, i pitao sta nude za stare korisnike (sigurno smo 15tak godina kod njih), odgovor je bio - nista! Ne daju vise ni one popuste za prva 3 ili 6 meseci, sto je nekada bilo, pre mozda 4,5 godina.
Zar još uvek ima korisnika na analognoj? Po poslednjem izveštaju Ratela oni čine samo 0,1% od 2,42 miliona pretplatnika televizije.sat trakt za nove korisnike ali ni one koji sa analogne hoce na digitalnu nedaju nikakve akcije, evo sad i dok muceni mts daje 24 meseca free ovi ne reaguju kakav god d ajej kvalitet usluge mts neverovatno da se ne trude da zadrze ljude kod njih
Ne, daju 24 meseca po 1 din, Televizija za jedan TV , drugi TV se doplacuje, fiksni broj i net, ali ide ADSL ako nema optike na tvojoj lokaciji.Cek 24 meseca za din - sklapas ugovor na tri godine?
Imas mts optiku ili da ti net ide preko adsl?Mene su zvali, 24 po 1 din, box3. Kada sam rekao da mi ugovor još traje, rekli su da nije problem i da priključim i njihov ionako je samo 1 dinar. Sve u svemu interesantno 😆
Koliko se doplacuje za drugi tv?Ne, daju 24 meseca po 1 din, Televizija za jedan TV , drugi TV se doplacuje, fiksni broj i net, ali ide ADSL ako nema optike na tvojoj lokaciji.
I to dobiješ promo sa 50% popusta i plaćaš mesečno 150 dinara po komadu zavisno da li koristiš ADSL ili optiku dodatne stb ili android box uređaje. Ovo je ponuda verovatno internet i TV besplatno po ceni fiksnog bar je dosad tako bilo kod onih koji su takve ponude dobili u drugim gradovima za prelazak. Ovo da ceo box3 daju 24 meseca po dinar bila bi novina zato proverite šta vam tačno nude po dinar za ta 24 meseca, pošto je kod MTS fiksni još uvek obavezan a ako ga nemate teraju vas da prvo uvdete njega pa tek onda ostatak usluge može da se realizuje.Koliko se doplacuje za drugi tv?
Mene kad je zvala rekla je da i fiksni ulazi u to i da se broj iz ST ne moze preneti vec se dobije novi brojI to dobiješ promo sa 50% popusta i plaćaš mesečno 150 dinara po komadu zavisno da li koristiš ADSL ili optiku dodatne stb ili android box uređaje. Ovo je ponuda verovatno internet i TV besplatno po ceni fiksnog bar je dosad tako bilo kod onih koji su takve ponude dobili u drugim gradovima za prelazak. Ovo da ceo box3 daju 24 meseca po dinar bila bi novina zato proverite šta vam tačno nude po dinar za ta 24 meseca, pošto je kod MTS fiksni još uvek obavezan a ako ga nemate teraju vas da prvo uvdete njega pa tek onda ostatak usluge može da se realizuje.
To je onda super ponuda. Kod mene u ulici nije stigla mts optika, pa bi verovatno samo bilo 50/8, koliko sam skontao, i ponudili su 1 stb. Imam ugovor jos 2 meseca u sattraku, pa cu sacekati jos malo. Ne znam kada planira mts da siri mrezu za opticki net po BT, pitao sam kaze da im je u planu, ali ne znaju kada ce tacno biti.Verovatno jer ima ugovorna obaveza sa STC.
Meni je ugovorna obaveza istekla, zvali su i ponudili 24 meseca Box 3 400/400, 2 stb plus vracanje broja nazad u mts, sve za dinar.
"Hocemo da se nametnemo", sto verujem da ce i da im uspe, stcable je dugo spavao na lovorikama i ziveo od stare slave.
Lepe su brzine napisane, bitna je koja je zaista u stvarnosti..Brzine MTS paketa u DSL varijanti su poznate i pišu na sajtu.
Brzine ostvarive u praksi zavise od dužine telefonske "parice.
Nisu lepe, jer su DSL Internet brzine 20, 50 i 100 Mbps. Za iste pare za koje "optičari" imaju 400, 600, 1000.Lepe su brzine napisane
bitna je koja je zaista u stvarnosti..
Offtopic je za Sat-Trakt ali ovo nisu ekvivalntne brzine:Nisu lepe, jer su DSL Internet brzine 20, 50 i 100 Mbps. Za iste pare za koje "optičari" imaju 400, 600, 1000.
Samo sam hteo net i imao sam dve opcije: MTS Net 1000, gde je prva četiri meseca pola cene, a posle 7500 dinara. To izađe ukupno 164.000. Druga opcija je bila ST XL bez popusta za 99.000. Jeste da je upload malo slabiji, ali mi to nije toliko bitno. Pre sam bio u MTS-u u Subotici i večito im je trebalo sto godina da izađu na teren, a i u korisničkom su bili baš drski. Skoro sam prešao u ST... videćemo kako će biti. Sve ti je to do kraja do lokacije. Negde je bolji jedan, negde drugi, nema tu pravila.Bilo bi dobro ako neko uzme da kaze svoja iskustva. Tipa brzina adsl ako nema optiku , brzina reagovanja tehnicke podrske na prijavljen kvar, stabilnost konekcije, brzina stb...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari