Šta je novo?

Sat-Trakt Internet Provider

Uzeo sam ovaj najveci 1000/300. Trebalo bi odmah sutra da mi puste tu brzinu kad odnesem potpisan ugovor, a naknadno da isporuce opremu (novi - bolji ruter i STB).

To bih i ja, odlican je paket.

Javljaj utiske obavezno, deluje kao sci fi za nas po selima 🤣

DL moze i bolje, ping fantazija :)

Ako ovo bude i u našem selu ja plaćam turu za benchovce 💪😊👍👌

12562992068.png

Kod nas u selu su nudili 1000/500 jesenas po sličnoj ceni.
Vidim da kombinuju te akcije, jednom je nekoliko meseci po dinar, drugi put je 50% više meseci ili umanje svaki mesec. Na kraju krajeva kada se sabere sve na 36 meseci, koliko traje i ugovor, dobije se ista ili jako slična cifra.
Za skoro 3 meseca koliko sam priključen nemam zemerki.

Šta vam je teško kad već kačite slike ekrana da napišete i o kojim mestima se konkretno radi?

Tako je, ne znamo koje je tvoje selo :)

Spominjao sam na prethodnoj strani - Kelebija.

Interesantno mi je da imaju razlicite ponude od mesta do mesta. Subotica ima neku trecu ponudu za optiku.

Žabalj, internet 1000/300 + TV na 3 uredjaja (1 sa STB i 72h vracanjem...) + fiksni
Pretplata je oko 4000din, ugovor na 36 meseci i popust od 50% na prvih 21 mesec ugovora.

1641463889656.png

Do sada čini mi se da nije bila opcija sa vraćanjem programa unazad.Neka me ispravi neko ako grešim.

Jel to samo gde je tv povezan na taj novi top box postoji opcija sa gledanjem programa unazad?

Da, samo na taj jedan. Ali cekam jos da im stignu uredjaji pa da sve testiram. Iskren da budem TV ni ne gledam i to mi uopste nije bitno.

Uzeo sam ovaj najveci 1000/300. Trebalo bi odmah sutra da mi puste tu brzinu kad odnesem potpisan ugovor, a naknadno da isporuce opremu (novi - bolji ruter i STB).
Kakvi su utisci posle par dana ?

Nestrpljivo cekamo razvoj ili odmotavanje optickog kabla u Beceju :)

Sve se nesto suzdrzavam da ne pitam :))

Ubacili su neke nove kanale i odmah ih zaključali. Postavlja se pitanje ko može da ih gleda, pošto nigde nema informacija o tome.

Ja preko moj.stcable podneo zahtev za ubrzanje neta +50Mbps za 900din i posle 5 dana me zovu da kazu da to vise ne postoji kao opcija jedino ako hocu da za stalno predjem na veci paket ali i za to moraju da provere kakva je procedura. Nakon jos 7 dana me opet zovu i ako hocu vecu brzinu od one ugovorene moram da idem u poslovnicu da potpisem novi ugovor na 36 meseci pa cu imati brzi net. Inace pre samo 5 meseci sam se obavezao na 3 godine, trio premium.
Znaci, ako bih u buducnosti hteo brzi net svako ubrzanje mi produzava ugovornu obavezu za jos dodatnih 36 meseci. Pajvani kakvih nema.
Samo da dodje neki drugi provajder odmah prelazim, kod njih sam samo zato sto nemam izbora.

Kod njih se izgleda ne zna ni ko pije ni ko plaća. Sve što urade, urade nakaradno pa onda u hodu ispravljaju.

Covek izgleda da nema net….

Toliko o tome.
Obaveze...
Pa nista specijalno, sve radi besprekorno. Cekam da vidim hoce doci do zamene rutera i da li se placa ili da kupujem ja onaj koji ja zelim posto na WiFi izvlacim oko 200/200 preko njihovog ONT-a. Dok na kablu u proseku izvlaci oko 940/250 sto mi je skroz ok.
IP adresa mi se promenila i ne upada mi pod STCABLE opseg, te ne mogu da koristim onu njihovu STTV televiziju. Medjutim ima nekih drugih benefita zbog toga o kojima ne bih javno pisao da ih ne bih izgubio :)

Nazad
Vrh Dno