Šta je novo?

Sat-Trakt Internet Provider

Skontao je neko koja im admin sifra za NTU-RG-1421G-Wac ruter?

Aufffff ne znam sta da kazem za ovog provajdera. Koristim ga vec godinama, otkada su dosli u moj grad. Desavalo se dosta puta da sve blokira, 95% kanala i internet, nista ne radi i to tako traje satima... Cak su me i na njihovoj FB stranici blokirali pre par godina jer sam ih fino upitao sta se desava... Ne znam sta da kazem ali ga nikada nikome ne bih preporucio.

Koristio sam njihove usluge godinama, na kraju iz principa prešao na mts box (ADSL). Cenovna politika im je katastrofa. Internet je ok. Televizija je osrednja. Puno besmislenih kanala, mada ja i ne gledam televiziju toliko. Kap koja je prelila čašu je kada su ukinuli sportklub i dodali arenu 3 (do tada su imali arenu 1 i sk1). Fiksni telefon je potpuno beskorisan a moraš da ga uzmeš u bilo kojoj kombinaciji i nije moguće uzeti samo internet (Temerin lokacija).

Tužno je što nema boljih uslova... Mts daje ponude sa 6 meseci za dinar...
Sve u svemu užasna ponuda trenutno.
VDSL mi radi iznenađujuće dobro, jeste da je 20 mbps ali meni sasvim dovoljno.

Ja sam jedva dočekao da se sa Open IPTV prebacim na Sat traktovu optiku čim su pružili optiku ispred moje kuće.
Telekom neće da ulaže u opremu (još od 90-ih otkako su postavili telefonsku centralu u B.Jarku) i čudi me da uopšte ljudi ostaju njihovi korisnici.

Ja sam jedva dočekao da se sa Open IPTV prebacim na Sat traktovu optiku čim su pružili optiku ispred moje kuće.
Telekom neće da ulaže u opremu (još od 90-ih otkako su postavili telefonsku centralu u B.Jarku) i čudi me da uopšte ljudi ostaju njihovi korisnici.
Da, i to je tačno. Kod mene centrala iz 1999. Medjutim ni sat-trakt se nije pomerio sa mesta odakle je počeo. Optika ni na vidiku kod mene.

Koliko se nista ne desava sa nama to je strasno. Apsolutno dve godine nema nikakvih promena i unapredjena. Mozda i vise..

***,može im se.Tu gde imaju infrastrukturnu mrežu nemaju valjanu konkurenciju.

Da, nazalost je tako. Ne razumem ovu politiku firme da bas nista ne menjaju godinama. A toliko mogucnosti ....

Zadovoljni profitom, štekaju pare da investiraju kada se zagužva.

Kako resiti seckanje razgovora (audio + audio i video call) na WIFI mrezi? Da li je do SatTrakt-a pojma nemam, net im nije nikad bio kvalitetan, ali mozda je do rutera? Imam TP Link ruter, secka Viber i Messenger call. Cim se telefoni kuci prebace na 4G pozivi rade normalno.

Ja nemam tih problema, da te pitam glupo pitanje: nista ne downloadujes ili uploadujes u isto vreme dok pricas?

Nista. Problem se nije svez, vec od zime negde zeza. Primetio sam kad sam zvao na drugi mobilni ukucane, i isto secka. Bas je kvalitet razgovora los. Viber, Messenger nebitno.

Da li je realno da ova banda gasi sve kanale koji su na listi a prenose EURO 2020?

Imam li ja sad pravo da prekinem ugovor? Kome da se obratim? Ratelu? Ja placam SatTrakt kao i puno ljudi u Vojvodini i oni pametni lopovi ugase tek tako kanale u toku utakmice. Pa zasto ja placam pretplatu?

Kolko sam video madjarski kanal M4 sport je nije bio ugašen tokom prenosa, što je diskriminacija nas koji te kanale ne gledamo. Ako se hrvatski kanali koji prenose Euro gase trebali bi i mađarski.

Pa ja sam hteo da gledam na HRT2 eventualno na STV2. Madjare negledam jer nerazumem iako imaju najbolji kvalitet slike. Stvarno je M4 Sport bio ukljucen?

Jeste, radio je, ali ja gledam preko stare dobre antene na HRT2.
To ne mogu da zabrane ili zaključaju.

Da li mogu sad da prekinem ugovor sa ovom bandom zbog toga sto gase i pale kanale kako im se cefne a ja redovno placam?

Realno izblamirali su se sa ovim fudbalom, a da ne pricam koliko je neprofrsionalno reci da svi mogu da kupe eon pa da gledaju futbal. Reklamirati konkurenciju, zbog sopstvene nesposobnosti mislim da je dno.

Zato ja definitivno posle 10+ godina odlazim tj. bežim od njih. Bacam 30e mesečno, niti koristim telefon koji primoraju da uzmes sa tim paketima, niti gledam TV redovno. A internet nemožeš da uzmeš kao fizičko lice. Do zime istrpim ****** i byebye.

Samo je pitanje gde.

Drugar plaća nešto manje novca za sličan paket kao Trio Premium sa 80/10 netom kod TotalTV. Ja ću tražiti neki internet paket samo, makar uzeo A1 kućni ili Telenor... Namestim na 2 TV-a posebno IPTV i zdravo bando.😅

Nazad
Vrh Dno