Cineman
Čuven
- Učlanjen(a)
- 07.01.2002
- Poena
- 735
Hehe, ma znas mi "sajen"to"lozi" uvek smo bili slozenija vrstavalek je napisao(la):Sta god te pali![]()
Hehe, ma znas mi "sajen"to"lozi" uvek smo bili slozenija vrstavalek je napisao(la):Sta god te pali![]()
Pa jeste Robert, samo ne znam da li je to taj koji tebi trebaProday je napisao(la):Ne na Zileta, vec na coveka koji zove na meeting!
Alexandar je napisao(la):Vratio nam se Spamer filmadžija u velikom stilu![]()
gx-x je napisao(la):PPS. Ser_Zile, ti ne smes vise pijes :bottle:
Proday je napisao(la):Da da ser zile bas taj. A ti sve isto samo energetika ako se nevaram!!!
kada si ti bio u pezosu, ja sam bio na detelinari. Kasnije kada si se prebacio na detelinaru, ja sam prosetao do centra. Da bi na kraju otisao pezosa a ti do centra. Tako da sve ovo sto pricam ima neke vezegx-x je napisao(la):@cineman: tesko da si pio na suprotnom delu graqda od mene, posto sam ja bio i u pezosu, i u centru i na detelinari :d
@Delija: Ko vam kriv kad niste isli kolima :d
Cineman je napisao(la):kada si ti bio u pezosu, ja sam bio na detelinari. Kasnije kada si se prebacio na detelinaru, ja sam prosetao do centra. Da bi na kraju otisao pezosa a ti do centra. Tako da sve ovo sto pricam ima neke veze![]()
Kad god hoces. I mogu jos vise... :wave:Ser_Zile je napisao(la):ti da prosetas od detelinare do centra :trust:
ma tovaris :zgran:
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari