Šta je novo?

Sastanak u NS 19.1.2005. - sreda ?

Vratio nam se Spamer filmadžija u velikom stilu :D

Alexandar je napisao(la):
Vratio nam se Spamer filmadžija u velikom stilu :D

hoces da kazes da nije morao?

pa u pravu si :D

@Proday:
Prodic, elektro(Axx), Kac, '83.?

dolazim i ja sigurno - mozda :d Kako cemo bre svi stati tamo ? :d

PS. Ko sve nosi pivo ? Ko sve pije pivo ? :d

PPS. Ser_Zile, ti ne smes vise pijes :bottle:

Da da ser zile bas taj. A ti sve isto samo energetika ako se nevaram!!!

Proday je napisao(la):
Da da ser zile bas taj. A ti sve isto samo energetika ako se nevaram!!!

da bas tako, a tu je i Dimke(Anubis)....

p.s.al sam se naspamovao ovde :d

Sta bre ja bre a bre bre nego gde ste svi na okupljanju bilo nas 5 a tu svi u velikom stilu najavljuju kako ce doci pu...

ja hteo da dodjem, zvao ser_zileta, on se nije javljao na fon tako da sam nastavio da cugam sa drustvom tamo gde sam bio....

Ja zvao mog agenta i rekao mi je da ne mogu ici jer ce doci mali broj ljudi, tako da sam nastavio sa cuganjem, ali na suprotnom kraju grada od Gx-x-a :D

Poslednja izmena:
Kaze Robert da sam se z*jeb'o sto nisam otisao na klopu sa vama... :D

Paaaa nije bilo lose. :D

Sledeci put vas ja vodim u Sheer-Kahn! ;)

BTW, Valek i ja se smrzli k'o... :d, a ova dvojica kuliraju, mogli bi na -30C da setaju u dukserima. :D

To su ti godine isqstva :D

@cineman: tesko da si pio na suprotnom delu graqda od mene, posto sam ja bio i u pezosu, i u centru i na detelinari :d

@Delija: Ko vam kriv kad niste isli kolima :d

Pa isli smo kolima (morao sam da se provozam u onoj Robertovoj budzologiji :D), jedino smo se "malo" duze zadrzali ispred "Moe"-a. :)

Sto niste dosli, bre?

Pazi, ovaj put je bila katastrofa. Nikad se vise ljudi nije javilo, a manje doslo

ja hteo, ali sam zaboravio...

pa typhoon i ja nismo dosli iz cistog razloga sto smo vec bili svuda i kad smo zvali Ser_zileta on se nije javljao pa nismo hteli na pamet da dolazimo i da poljubimo vrata ili da ispadne da nema nikog itd. a vec je bilo 22h kad smo hteli da dodjemo tj. da vidimo gde/sta/kako...

Imam i ja glup razlog... Cak sam kolima bio ispred zgrade oko 8, ali sam zvao drugara da ide i on, i on kao ajd dodji do mene pa idemo,ajd pivo, ovo ono... E sad cemo, e cekaj i kad sam pogledao na sat pola deset... eto pisite mi minus ovaj put
poz :)

gx-x je napisao(la):
@cineman: tesko da si pio na suprotnom delu graqda od mene, posto sam ja bio i u pezosu, i u centru i na detelinari :d

@Delija: Ko vam kriv kad niste isli kolima :d
kada si ti bio u pezosu, ja sam bio na detelinari. Kasnije kada si se prebacio na detelinaru, ja sam prosetao do centra. Da bi na kraju otisao pezosa a ti do centra. Tako da sve ovo sto pricam ima neke veze :D

Cineman je napisao(la):
kada si ti bio u pezosu, ja sam bio na detelinari. Kasnije kada si se prebacio na detelinaru, ja sam prosetao do centra. Da bi na kraju otisao pezosa a ti do centra. Tako da sve ovo sto pricam ima neke veze :D

ti da prosetas od detelinare do centra :trust:
ma tovaris :zgran:

:p

ma lupa pusti ga :) Dao sam mu neke igrice pa mu nije dobro...

How yes no :D

Nazad
Vrh Dno