Šta je novo?

Sapphire X1950 GT 256ddr3 agp problem?!

fain2daniel

Slavan
Učlanjen(a)
19.01.2006
Poena
465
Danas mi je stigla ova karta i srecan komsija sto najzad moze da fura bolje igre na kompu (mb:K8N Neo v2.0,2GB ram,Sempron 3000+) skinem mu ja 6600gt i ubacim ovu i nece ni da mrdne :zgran: tj kao da ploca ne prepoznaje grafiku uopste?!!WTF,proverim kompatibilnost i ploca podrzava 4x/8x agp sto znaci da bi trebala da radi bez problema.ploca nece uopste da postuje,tj ponasa se kao da ni nema grafike uopste!sutra cu vec ja da probam istu na drugoj ploci i ako je isto onda pravac nazad na reklamaciju!kupljena u 3records..i da beda bude veca ne dobih ni garanciju u paketu!!! ako neko ima neku ideju ili neku foru sta jos da probam slobodno nek napise....

x1950 trosi mnogo vise struje od 6600. imas dva molexa za napajanje na njoj. takodje ti treba i jako napajanje (nisi ni napisao koje napajanje je u pitanju).

TT PurePower 460W ...logicno je da sam i to povezao...

a koliko ampera ima na +12V ?

Obično piše na napajanju, ako ne...google je čudo :)

Ima 2 +12V grane i obe imaju 15A...sada bas gledam da se trazi 30A na +12V grani za ovu grafiku...gde da nadjem napajanje sa tom amperazom da probam bar da vidim ako je do toga

Poslednja izmena:
Da li si povezao oba molex naponska priključka na karticu?
Ako jesi, da li si ih povezao sa dve odvojene grane?

pb resen...grafika radi savrseno sa Enermax Liberty ELT500AWT 500W koji ima 32A na +12V granama...ipak je bilo do napajanja :D 10x to Illidan na hintu...ladno pise na kutiji minimum 30A a nisam provalio o cemu se radi.

Nazad
Vrh Dno