Šta je novo?

Sapphire x1650pro agp ....

• Začetnik teme Začetnik teme bandit
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

bandit

Slavan
Učlanjen(a)
20.11.2004
Poena
319
Evo da postavim pitanje kao ponosni vlasnik ove karte a koja je na reklamaciji .Karta je extra dok je radila bio sam prezadovoljan to je trajalo cela dva dana . Zahtevnije igre je prolazila bez problema sa jacim setovanjima dok je counter strike seckala tj.radila je odlicno ali kao da su neki delovi slike na ekranu kasnili, to mi se nije desavalo sa starom grafickom kartom. Onda mi se desilo sledeci dan prilikom paljenja racunara da se boot screen pojavi u dve tri boje razmazan po ekranu i graficka je odneta na reklamaciju . Problem je sto se to pojavilo i kod mog drugara koji je uzeo istu kartu . Dali ima neko na forumu da radi u servisu uvoznika da mi kaze o cemu se radi dali je uvezena losa serija jer ipak ne radi se o losoj firmi koja radi graficke. Da li treba da zamenim za nesto drugo ili da uzmem istu jer ne verujem da je bas slucajnost da se to desi na dve iste karte . :wall:

Score u 3D markovima?Cena?
Daj jos neki info.

Poslednja izmena:
3d mark 05 sa procesorom na defoltu 2.8 je 5040
3d mark 05 sa procesorom dignutim na 3.2 je oko 5300
cena 142 eura
Karta je extra drugar je imao 7600gs koju ova karta sije u testu .
Sad ti pomagaj ...

Ako si zadovoljan kartom, slobodno uzmi isti model...
Prosle godine sam imao problem sa Club3D 6800GT karticom: prva je crkla odmah po startu kompa, pa su mi je zamenili za drugu, koja je takodje crkla, ali posle drugog starta...na kraju su mi vratili novac i ja sam onda kupio istu karticu ali na drugom mestu i sve je okej bilo najzad......
Moguce da je cela serija problematicna, ali to ne treba tebe da zabrinjava,sve dok dobijas garanciju.

Trebao si odmah da trazis drugu jer su duzni da reklamaciju realizuju momentalno(nije radila ni dva dana), ako nemaju neka vrate pare.
Po specifikaciji karta uopste nije losa, i produzice koriscenje tvoje masine jos neko vreme.
Ali uskoro moramo na PCI-E.

Zamenili bi mi oni odmah ali nisu imali u prodaji jer je i oni nabavljaju od uvoznika. Sad dok je uvoznik proba znate kako to ide kod nas jos par dana ima da cekam . Mada isto mi dodje ako uzmem pare i da uzmem kod drugog prodavca uvoznik je sigurno isti . Jer ako nemaju istu ne uzima mi se 7600gs kad se ova pokazala boljom a sta drugo uzeti bolje od ove ne znam .

Zamenili bi mi oni odmah ali nisu imali u prodaji jer je i oni nabavljaju od uvoznika. Sad dok je uvoznik proba znate kako to ide kod nas jos par dana ima da cekam . Mada isto mi dodje ako uzmem pare i da uzmem kod drugog prodavca uvoznik je sigurno isti . Jer ako nemaju istu ne uzima mi se 7600gs kad se ova pokazala boljom a sta drugo uzeti bolje od ove ne znam .

Uzmi GS i ćuti!
Uostalom ti je klokni kao što sve klokaš i ima da šije tu tvoju "bednu" sapphire-ušu...😀 :d
Nasviraj je do daske (fosne) moš odma da joj zvekneš i svoj mod bios-a...😉

Hahaha zezaj, zezaj kad si video kako sije tvoju 7600gs odma si je zamenio . Ja klokovao ne klokovao meni ne crkava ko tebi na defoltu :bottle: .

Ako ima DDR 3 onda je bolja od GS-a...

Bolja je po mojoj proceni u Carbonu za oko 30%, a Splinteru DA je šije, al' ne toliko. Ma da se razumemo karta je MRAK😉 samo eto ispade da je "mrak" u pravom smislu te reči pošto je na reklamaciji, ja sam moju odmah vratio čim sam video brljavljenje BIOS-a (prikaz slike) i čekam 7600GT.
Ajde ein banditen bitte sliku što si slikao.
Daj sliku ljudima da vide. On tvrdi, možda je u pravu, da je termalna pasta kriva, koja se nalazi preko celog čipa skroz razmuljana, samo mislim da ova njegova ne provodi struju (bela pasta).
Opet kažem iz iste firme dve karte od 5 su neispravne.
Čekamo treću!:bottle:

Evo i slike interesantno je da u 3dmarku 05 na defolt podesavanju radi ok onda ako znate onaj test sa azdajom ili sta je vec ponavlja se dva puta u drugom delu ponavljanja javljaju se artifekti u vodi al ne na svim delovima . Pogledajte sliku pa recite sta je otkazalo na njoj da znam nasta da obratim paznju .

Moze li ovolika kolicina paste ako se razlije da izazove neki spoj i ostecenje graficke sliku sam nasao na netu a radi se bas o ovoj karti samo pci .

Poslednja izmena:
Ne bi trebalo, samo ko god je sljapao ovu karticu pastom on je idio_t, ako je tako bilo fabricki onda su proizvodjaci dupli idio_ti.

Da li je moguce da su riknuli ovi iz Safira, nekad bese to izuzetna firma 😀

Poslednja izmena:
Nemoj tako dobro stojeca je to firma gde ima tu se i prosipa :d . Malo sale u celoj muci .

Sapphire je jedna od najkvalitetnijih firmi kad su graficke karte u pitanju, ATI-jeva desna ruka 🙂

Verovatno losa serija...

idi*ti i to na kvadrat!

Poslednja izmena:
Mora da su zaposlili Srbina na masinu koja stavlja pastu...... Dali mu malu platu pa da ih osteti zbog toga .

Da i to nije pasta nego mu iscurela mast sa bureka dok je jeo na poslu 🙂

Evo da vam javim sta je reseno sa ovom grafickom . Bila je na reklamaciji i testiranju pokazalo se da je ispravna i da na drugom kompu radi . Kako je nastao slcan problem meni kao i mom drugaru najverovatnije se radi o nekompatibilnosti sa nasim racunarima . Moje je misljenje da se neslaze sa 875 chipsetom on ima Asus p4c800 a ja msi 875 neofisr .

ATi Sapphire (RadeOFF)😀 X1650PRO AGP... novi naziv...😀

Nazad
Vrh Dno