dzonihsv
Čuven
- Učlanjen(a)
- 18.11.2007
- Poena
- 725
Nisam verovao da ova kombinacija radi dok nisam prisustvovao zameni. Nažalost, kasno sam saznao, s toga nema za mene, ali rekoh da vidim na forumu.
Menjam Sapphire Pulse RX 5700 8GB za RX 6700 XT/RX 6800. Moguća je i doplata sa moje strane, možemo se dogovoriti koliko. Model nije toliko bitan, može i referentni.
Sapphire je u garanciji do 24.10.2021. (mađarska, Fanta - ako još uvek radi čovek) i ima svoju kutiju u kojoj je došla. RX 6700 XT/RX 6800 može i ne mora da ima garanciju, bitno da je ispravna i da je moguća proba. Što se mene tiče, može i kod mene, može i kod Vas. Preferiram Beograd, mada nije problem ni da se dođe naprimer 100km od Beograda. Svakako dogovor kuću gradi, kako kažu.
Nije majnerka i slično, koga zanima (zbog ventilatora). Igrao sam tipa jednu igru u 3 meseca i ostalo browsing u 99% slučajeva.
Model sa Sapphire-ovog sajta: https://www.sapphiretech.com/en/consumer/pulse-radeon-rx-5700-8g-gddr6
Fotografije su u prilogu.
Kontakt: benč poruke ili 064/404-1032 (može poziv, sms, viber, whatsapp i signal)