Šta je novo?

Sapphire or HIS

nDiablo

Slavan
Učlanjen(a)
06.12.2005
Poena
309
Da li da uzmem Sapphire x1600pro, ili HIS x1600pro??

Cuo sam da se his bolje clocuje i da pri tom ostaje hladan!!!

Hvala :wave:

HIS, samo zauzima i susedan PCI slot...

Ja bas nesto vise nemam poverenja u HIS, mom drugaru je bez razloga i povoda, nikad clock-ovana HIS 9550 umrla, a i ovde sam pre neki dan procitao da neko prodaje HIS sa umrlom memorijom. Za Sapphire nisam cuo takve stavri. Dakle kupi onu sa duzom garancijom!

Jel' tebi tako kington, maxtor, chieftec kao i ostalo iz tvoje signe vazi za najkvalitetnije parche hardware-a?

topic: Uzmi his ako mislish da overklokujesh [takodje vazi i za tihu kartu]

Poslednja izmena:
Nije bas vrhunski kao ova dva mozda je nekada |pre par godina, pre probijanja WD, Kingmax-a, CM-a itd.| bio.Jedino mozda chieftc...
Vi prosudite...

HIS po meni jedino zbog coolera...

A sto se tice sapphire-a attachment...

Prilozi

• 26_reg1.doc
    121 KB · Pregleda: 172
Poslednja izmena:
Jos jedno pitanje? Koja je razlika izmedju 6600gt i x1600pro?? Mislim koja je bolja? Valjda 6600gt, ali x1600pro je novija!? Imam testove u 3DMark-u `03, `05,`06! U `03 gt je bolja, u `05 su jednake, a u `06 je pro bolja?! :trust:

Ma uzmi 1600pro. Ustedeces 15-tak evra za koje posle mozes da ulozis u jos 256RAM-a npr. sto je sigurno bolja varijanta od same 6600GT.
Inace je GT ipak bolja kartica, ali razlika se primeti tek na rezolucijama preko 1024x768.

ostres je napisao(la):
Ma uzmi 1600pro. Ustedeces 15-tak evra za koje posle mozes da ulozis u jos 256RAM-a npr. sto je sigurno bolja varijanta od same 6600GT.
Inace je GT ipak bolja kartica, ali razlika se primeti tek na rezolucijama preko 1024x768.

Vec Imam 1gb rama tako da za sad tu ne bih dodavao nista :d ! Mada nije lose to sto si predlozio! Imacu jos neke kombinacije pa mozda dodjem do jos nekog kesa pa padne i bolja karta :d
Pozzz

Vrh Dno