Šta je novo?

sapphire ati 3850 256mb

kraljvrsac

Slavan
Učlanjen(a)
04.02.2008
Poena
304
Imam kom star 2 god mislio sam da ga malo osvezim novom grafikom,u prodavnici mi nude sapphir 3850 kao best by.nisam siuran da licu moci da je koristim sa mojom trenutnom kofiguraijom?Jer mi je promena procesora trenutno izvan mog budzeta,a komp koristm uglavnom za igranje.
Sta vi mislite da je najbolje da uradim menjam grafiku ili da jos stedim pa da zamenim procesor(mb i ram memoriju):wall:?? moja masina mb gigabyte K8NO,athlon 2800.1,5g ram ,grafika gigabyte x1600 pro 256 napajnje chieftec 400w

Poslednja izmena:
Imam kom star 2 god mislio sam da ga malo osvezim novom grafikom,u prodavnici mi nude sapphir 3850 kao best by.nisam siuran da licu moci da je koristim sa mojom trenutnom kofiguraijom?Jer mi je promena procesora trenutno izvan mog budzeta,a komp koristm uglavnom za igranje.
Sta vi mislite da je najbolje da uradim menjam grafiku ili da jos stedim pa da zamenim procesor(mb i ram memoriju):wall:?? moja masina mb gigabyte K8NO,athlon 2800.1,5g ram ,grafika gigabyte x1600 pro 256 napajnje chieftec 400w

Menjaj ti to sve "u paketu". Procesor bi ti "gusio" grafiku.

a da li bi mi bar dok nepromenim sve to radilo bolje nego sa mojom sadasnjom grafikom?

Poslednja izmena:
znaci u prodavnicu po novu grafiku?nude mi je za 13000 a moju staru bi mi racunali 30e da li se to isplati?To mi nude u vrscu.Neznam da li cu moci da prikljucim crt monitor i obican tv na nju posto ima samo dvi izlaz.Ja sam se sa mojom sadasnjom grfikom ubio dak sam to sve povezao.Nije radilo dak monitor nisam preko adaptera priklucio na dvi izlaz na grafici?

a da li bi mi bar dok nepromenim sve to radilo bolje nego sa mojom sadasnjom grafikom?
Naravno da bi radilo grafika se neće baciti ono što trebaš da imaš u vidu je sledeće:grafika se solidno greje znači meni lično 55stepeni na leru i 75-80 nakon 3sata igranja Crysisa to je normalno za nju ali bi valjalo da imas makar dva kulera jedan sa prednje strane a drugi pozadi da isterava topao vazduh,extra je ako imas na stranici od kućišta mogućnost da ugradiš kuler koji će je direktno hladiti,ovo ti kažem zbog leta a inače grafiku ti preporučujem trenutno je bestbuy ja sam zadovoljan sa njom:wave:

a koliko ce mi biti brzi komp u igricama,od ove moje stare grafike?

Poslednja izmena:
Vrh Dno