Šta je novo?

Sapphire 4850 512mb DDR3 utisci...

Hvala puno!
Uzecu X2 5200 ili 5400 brisbane + BIOSTAR SAM2+ TA770 A+, HT 5.2G, 4xDDR2, PCI-Ex16 2.0, RAID 0,1,10/GLAN/ i LC POWER LC5450 PowerSilent 450W + Sapphire 4850.Da li iz oznaka na sajtu prodavca mogu videti da li se radi o dual ili singleslot karti ili to jedino ''uzivo'' mogu videti?
Moooozda uzmem i Asus 4850 ako bas ne budu imali Sapphire..Da li je razlika izmedju asusove i sapp velika tj da li opravdava razliku u ceni od 2-3k dinara?Da li ce ovo da radi ok?Komp je za igre pretezno:)
E da i jedna stvar koja me malo buni..U 2 razlicita shopa postoje 2 ploce biostar cija je cena gotovo ista,razliak od 300-400 din,a opet postoji maaaleeecna razlika u oznakama.
BIOSTAR / TA770 / AM2 / AMD 770 + SB600 / 4xDDR2 / 4xSATA / GLAN
BIOSTAR SAM2+ TA770 A+, HT 5.2G, 4xDDR2, PCI-Ex16 2.0, RAID 0,1,10/GLAN/

Da li su ove 2 ploce iste tj da li je to isti model?
Izvinjavam se za mali off topic,ali sad mi je palo na pamet da pitam:)

Koliko ja znam tmpin0 je temp unutra kompa,tmpin kao van kucista?? a tmpin je temp cpu,tako da sam i ja sad zbunjen.92c bi ti rastopilo nesto :)

TMPIN0 is the inside temperature in your computer.
TMPIN1 is the outside temperature of your computer.
TMPIN2 is the temperature of your CPU.

The TMPIN0 is the mobo temperature and the TMPIN0 is the CPU tCase temperature. These are the same temps reported as the "system" and "CPU" temperatures in BIOS.

Evo,ovo izguglah,rekoh da budem od pomoci ako mogu i ja :D

@jafazec
Svaki prodavac bi trebalo da razlikuje single od dual slota,ako bas ne zna dual ti je kao 2 single zalijepljene :) Razlika izmedju Asusa i Sapphira moze biti u nacinu hladjenja (drugaciji kuler) i propratnoj opremi (asus uvali neku igru i programe)
Ti Biostari se razlikuju u vrsti podnozja za cpu,jedan je am drugi am+ (am+ su ti za phenom)

Poslednja izmena:
TMPIN0 is the inside temperature in your computer.
TMPIN1 is the outside temperature of your computer.
TMPIN2 is the temperature of your CPU.

The TMPIN0 is the mobo temperature and the TMPIN0 is the CPU tCase temperature. These are the same temps reported as the "system" and "CPU" temperatures in BIOS.

Evo,ovo izguglah,rekoh da budem od pomoci ako mogu i ja :D

Uh,hvala ispada da je to temperatura van kucista.Uplasio sam se da nije chipset jer sam menjao pastu na njemu pre neki dan,pa mozda sam ga pogresno montiro.

Uh,hvala ispada da je to temperatura van kucista.Uplasio sam se da nije chipset jer sam menjao pastu na njemu pre neki dan,pa mozda sam ga pogresno montiro.

Znachi izvan kucishta ti je temperatura 92C ?? :d :d :d

Jesi ti nekad chuo za pogreshno ochitavanje ??

Ma salim se naravno.*** intimno sam vezan za komp. a ako kuca gori nije bitno:d:d:d

Poslednja izmena:
ja kupih ovo chudo u win winu pre par dana za 10900 din i ovako
ploca p5q pro 2 gb king hyper x 1066 i C2D 6320 @2.8GHz
3d mark 06 - 11610posle klokovanja gpu 690 i mem 1158 dobio sam 12200 poena
sto se tice igara pojavljuju se artifakti ali smenjenjem clocka mem na 1o52 radi sve normalno i stabilno..
temp se krece od 47 C pa do 57 posle 1 sat igranja farcry 2..eto
inace cuje se najstrasnije iako sam sam stavio u catalistu na 20%..
razmisljam da promenim kuler na njoj pa ako ima neko neki pametan predlog ili savet recite...
hvala unapred......pozZ

ja kupih ovo chudo u win winu pre par dana za 10900 din i ovako
ploca p5q pro 2 gb king hyper x 1066 i C2D 6320 @2.8GHz
3d mark 06 - 11610posle klokovanja gpu 690 i mem 1158 dobio sam 12200 poena
sto se tice igara pojavljuju se artifakti ali smenjenjem clocka mem na 1o52 radi sve normalno i stabilno..
temp se krece od 47 C pa do 57 posle 1 sat igranja farcry 2..eto
inace cuje se najstrasnije iako sam sam stavio u catalistu na 20%..
razmisljam da promenim kuler na njoj pa ako ima neko neki pametan predlog ili savet recite...
hvala unapred......pozZ

Imas Zalman FC-ZV9 Fatal1ty, Vule ga je stavio pa pogledaj u sobi Modovanje.

Vrh Dno