Šta je novo?

Saphire X800GTO flash

malipas

Slavan
Učlanjen(a)
05.10.2005
Poena
304
Pozdrav,
Nedavno sam nabavio Saphire Radeon X800 GTO 256 MB, 256 bit, PCIE i ne znam da li da (i kako, ne razumijem se bas puno u ovo) flashiram njen BIOS. Sta time dobijam (ako dobijam) obzirom na moju konfiguraciju koja je: Athlon 3000+ 64, 2x512MB DDR/400 dual, WD 80 GB SATA, NF4K8AC-RS-1.0...
Hvala unaprijed!

За флешовање биоса види овај линк: http://www.techpowerup.com/articles/overclocking/vidcard/34

Што се добитака тиче сумњам да ћеш успети да откључаш додатне пајпове (значи вероватно не добијаш ишта), али ако успе на коњу си (добијаш да ниси платио разлику исмеђу ове графе и скупљег модела који уствари имаш у рукама ако си успео да је откључаш :wave:).

Срећно и јави како је прошло :)

П.С. Биосе имаш овде http://www.techpowerup.com/bios/

Нема на чему :)

Умало да заборавим, пошто флешујеш по први пут буди сигуран да све запишеш на папир, поготово ствари које требаш укуцати у командној линији (када будеш бутовао калдера дос), и нуле прекрижи да би их разликовао од слова "о".

Звучи превише опрезно, али ако зезнеш можеш се лако опростити од графе, зато опрез "двапут мери, једном сеци"

Ma možeš da vidiš u OC sekciji sve što te interesuje o otključavanju x800, samo malo razgledaj... ja sam samo sa promenom biosa imao nekih +700 markova, pošto ti onda detektuje gpu kao R480... pa onda još klokovanje...

С' обзиром да је прошло неколико дана а да се није јавио, или је одрадио посао па га тред више не занима, или нема са чега да се јави.

Ili jos uvek nije nista uradio

Poslednja izmena:
ipak je najverovatnije da je zeznuo grafu pa sad ne moze ni da postuje :D :D :D

Poslednja izmena:
Mangupi jedni, nateraste coveka na zlo ;)

Nismo mi Wulfgar je lol, lol, loooool!
icon_lol.gif
icon_surprised.gif

Poslednja izmena:
Ode malipas-ova karta kod Wulfgara, na "Царство Небеско" :d
E bas ste rdje ;)

Крив сам, признајем :-devil-:

Сада му је ваљда јасно што сам говорио да се све напише на папир, ако буде проблема да се може биос вратити "на слепо"...

Јадничак вероватно није записао и сада не може да флешује биос назад јер се не сећа шта треба да укуца :(

Oh a to je tako jednostavna operacija :( Jedino prvi put kada ne znas sta radis moze da bude problem. Kao sada izgleda...
Sad mu je jasno ali kasno ;) I verovatno vas mrzi iz dna duse i vise nikada mu nece pasti na pamet da flash-uje biose ili slicno. Ima covek da pobegne sa Bencha posle 8 postova. Newcomer, fastrunner :d

Mada jos uvek moze par elektro-sokova, pci grafikom, da joj se da... :D

Poslednja izmena:
Nice to C ya Lil`dog :D
Mean MF, I tell you!!! Znao sam da me nece razocarati :p Evo ga i deveti post... Od ovog trenutka postaje zavistan po Bench standardima :bottle:
Nego, pevaj... Sta si uradio? :eyebrows:

Ma flashirao sam to, ali nisam nista dobio. Ostalo je 12 pipa, a one cetiri dodatne - nista (tako bar pokazuje ATITool). Poslije sam "kopao" po Netu i nasao da se ovaj primjerak ne moze otkljucati (vuce neke podatke iz ATITool-a). ***a, izgubio sam link. Svejedno, jos jednom hvala svima!
BTW, dao sam Asus Radeon X550 128 MB i 45 Eur-a za ovu karticu (novu). Posto vi vise znate o ovome, jesam li dobro prosao?

Jesi, super si prosao ;)

Vrh Dno