Šta je novo?

Sapatnici, vlasnici Samsunga 970p

Bogda

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
29.06.2000
Poena
705
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 5 5600 + Noctua NH-D15
Matična ploča
MSI B450 Gaming Plux Max
RAM
2 x Kingstom KHX3200C 8GB DDR4
GPU
GeForce RTX 3080 Founders Edition
Storage
Samsung SSD 980 Pro 1TB + Samsung SSD 860 EVO 1TB + Samsung HD103SJ
Zvuk
MiniDSP Flex + Hegel H95 + KEF LS50 Meta + SVS 3000Micro + ...
PSU
ROG-STRIX-850G
Kućište
Fractal Design Meshify C
Monitor
AOC Agon AG322QWS4R4
Miš & tastatura
Logitech G502 + Corsair Gaming K70 LUX Keyboard
Laptop
hp EliteBook 850 G6
Pristup internetu
  1. Optički internet
Ponovo pokrećem temu o zameni nesrećnog postolja na Samsungu 970p. Originalno postolje nije moglo stajati ni mesec dana. Zamenio sam isto, na onaj duži način (čekao sam više od meseca da ga zamene).
Na kraju sam ipak bio zadovoljan zamenom, sve do juče kada je srednji zglob na postolju jednostavno pukao na dava dela.
Da li se ovo desilo još nekome??? Kakva su mu bila iskustva kod ponovnog nošenja na servis???

Jednom ortaku su predložili da otkupe taj monitor (priznali su mu određenu cenu) i da doplati za 971P. To je uradio i platio je tada 7000 dinara, a to je tada bilo manje evra nego sada...

ma ja bre sve vreme chitam ove topike o dotichnom modelu i zaista se razmishljam da li da ga prodam jer mi stoji kod kucje - ne koristi se ;]

ko bi rekao da bash taj model mozhe dozhiveti katarzu na benchu...meni stoji pa stoji nishta nije puklo nikada.. srecjom.

Prosto da ne verujes da Samsung nije obezbedio VESA podrsku za monitor...

Sad videh da ni 971P nema. :smash:

Poslednja izmena:
ma ja bre sve vreme chitam ove topike o dotichnom modelu i zaista se razmishljam da li da ga prodam jer mi stoji kod kucje - ne koristi se ;]

ko bi rekao da bash taj model mozhe dozhiveti katarzu na benchu...meni stoji pa stoji nishta nije puklo nikada.. srecjom.
moram da se kvotujem jer mi je gospodin civi poslao pm. ja nemam ovaj model monitora vecj je oznaka "malo drugachija"...eto shta posao uradi od choveka plus ova vrucjina. sorry josh jednom !

Pa koliko ja vidim nije samo oznaka, već je i drugi proizvođač!:whip:

ne ne..ovaj u potpisu moje mashine je asus u koji sada gledam ..imam samsung koji je 975p

:/

Ja sam moje postolje menjao jednom(bilo je klonulo tj. ekran se skroz spustio), takodje sam cekao ~mesec dana, ali evo vec godinu dana stoji kako treba.

kako ste menjali postolje?
ja sam taj 970p kupio davno, kad se tek pojavio (zamenili mi 193p sa mrtvim pikselom) i naravno posustalo je postolje pa moram da drzim podmetace :(

Nazad
Vrh Dno