Sap programer , Sap konsultant. Koji program se koristi i gde se moze naci neki kratak uvod o tome.
^ second that ^Ljudi se salju na 6-12 meseci obuke da bi znali da rade samo jedan deo SAP-a. ... To NIJE (samo) programski jezik.
skoro pa sasvim istinito, ipak ima stotine knjiga na tu temu (odnosno te teme) i uz malo (ili mnogo) truda moguce je postici i solidne rezultateI to definitivno nije sto mozes instaliras, radis i ucis kod kuce u stilu C++, JAVA.
^ second that ^
skoro pa sasvim istinito, ipak ima stotine knjiga na tu temu (odnosno te teme) i uz malo (ili mnogo) truda moguce je postici i solidne rezultate
edit: nisam nikakav strucnjak, moje poznavanje sap-a je na informativnom nivou... ali sam prelistao par knjiga i ne deluje bas kao kvantna mehanika
Obzirom da znam ko je sve uspesno zavrsio kurs, sasvim sam siguran da bi prosecno inteligentna osoba i sama savladala sve sto se uci na kursu |>
ok, razumem sta hoces da kazesU tome i jeste stvar: sta ne deluje kao kvantna mehanika?
Ako je to alat za razvoj podataka kao i efikasna i precizna podrska za donosnje kriticnih biznis odluka, plus odrazumeva rad sa razlicitim bazama podataka, onda mora postojati i program koji je platforma rada .
Ne slazem se da se ne moze sam edukovati iz te ili bilo koje oblasti iz progrmiranja.
Covek se uci dok je ziv!!!!!!
ovaj posao k'o stvoren za FONovce![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari