Kupio sam ovaj Triax Power 2078
imam par pitanja
- kako se ukljucuje discharge ( jel ima neko dugme ili sta - da li ih automatski prvo isprazni , pa krene da puni ?)
Mozda su moje baterije jos uvek nove-neformirane , pa se zato odmah upali crvena lampica
Ima samo ono dugme sa strane , za 2-4 baterije
Inace nije bas nesto vruc dok je na punjenju , rek'o bih mlak
Punio sam baterije , prvi put ~10h >> stavio u aparat > malo slikao ( ~50ak slika ) i sutradan se iskljucio , jer su se ispraznile ( mozda zato nema discharge , jer su vec prazne ), sada sam ih opet stavio na punjenje
disharge se pali sam tj prvo ih isprazni pa onda puni. kod mene je vruc samo dok radi fast charging.
Baterije moras da punis prvih par puta (bar 3) po 24h, a posle ti je dovoljno po 14h. uostalom imas lepo napisano ili na punjacu ili na onom pakovanju od punjaca da se baterije pune 14h.
?????
Pogledaj malo po forumu, prije nego napises ovako nesto
Discharge se ne pali samo, nego drzis pritisnuto dugme za discharge. Drugo, oko baterija, glupost je puniti ih po 12h, a narocito po 24h.
Koliko ti punis svoje i koliko onda traju (otprilike)???
a, da! nisam rekao za karticu od 1GB znaci 200-300 snimaka i nesto video materijalaKako mi mozemo da znamo koliko cesh fotki da ispucash ?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari