Šta je novo?

Sanyo baterije,gde?

MR.FREEMAN

Slavan
Učlanjen(a)
23.12.2004
Poena
300
Gde u gradu da nadjem Sanyo baterije 2100mAh + punjac i po kojoj ceni???

:wave:

Kupi vartu 2300 mAh u kombinaciji sa Vartinim punjacem jes da se puni 15h ali da traje traje......

Nemoj Vartu, za Sanyo baterije i punjač se obrati useru Calibra4WD sa ovog foruma... Ja ih imam i ultra-extra sam zadovoljan...

Ne kapiram zasto ne VARTA (Made in Germany).Po cemu su Sanyo bolje ?

I ja sam pazario Sanyo + 8 baterija od Calibra-e i extra sam zadovoljan. 😉

noki je napisao(la):
Ne kapiram zasto ne VARTA (Made in Germany).Po cemu su Sanyo bolje ?

Zato što je tako reklo 47 ljudi na ovom forumu a ja sam onda postao 48. (čitaj: poslušao sam ih i nisam se pokajao) :wave:

P.S. I Delija spada u tih 47 😀

ja sam onda 49-i 😉

Ma jok, i ti si u onih 47. :d

Say Fujiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! :d

Jel ima negde posebno Sanyo baterije od 2100 (kao one uz punjac) Treba mi jedan set od dve ili cetiri, ali mi ne treba jos jedan Sanyo punjac 🙂

Imao je Calibra, 2.5€ komad, ako se ne varam, davno je bilo.

Bojane, jel imas NiMh baterije AAA? Zanima me najveci kapacitet koji moze da puni onaj Sanyo punjac koji sam uzeo od tebe.

petkods je napisao(la):
Bojane, jel imas NiMh baterije AAA? Zanima me najveci kapacitet koji moze da puni onaj Sanyo punjac koji sam uzeo od tebe.

Nemam AAA,samo AA velicine

@offtopic
Kad si vec tu, kako ce PDV uticati na cenu aparata?

Delija je napisao(la):
@offtopic
Kad si vec tu, kako ce PDV uticati na cenu aparata?

Jos se ne zna,u prodavnicama koje su prodavale sa porezom od 20% uz davanje fiskalnog racuna bi trebali da pojeftine 2%.
Definitvno ce biti mnogo manje mogucnosti da se kupi aparat bez poreza,zbog uvodjenja PDV-a,tako da ocekujem da ce vise kupovati po radnjama sto automatski znaci skok cena,jer su kod njih prilicno vece cene.

Videcemo krajem januara,najkasnije pocetkom februara

Mislim kod tebe 🙂, da znam da li da pozurujem curu. 100 godina se premislja. :d

Nazad
Vrh Dno