Šta je novo?

Sandra problem?

Phoenix257

Slavan
Učlanjen(a)
15.02.2005
Poena
440
Kako sam instalirao novi sistem Sisoft Sandra mi ne radi instalira se korektno, ali kad je startujem nista se ne desava, pa ako neko zna kako da resim ovo neka kaze, inace ne mogu da se setim imena programa koji "prati sistem" da bih sa njim video sta mi "fali" za Sandru, pa ako neko zna ime nekog takvog programa, nek napise
:)

a da predjes na everest?

?

sandru najvise koristim za test memorije, taj Everest radi to? ili ne?
Koji je tacan naziv programa

imas u everestu za mem,proc,i nesto za hard odlican program stvarno

Kako sam instalirao novi sistem Sisoft Sandra mi ne radi instalira se korektno, ali kad je startujem nista se ne desava, pa ako neko zna kako da resim ovo neka kaze, inace ne mogu da se setim imena programa koji "prati sistem" da bih sa njim video sta mi "fali" za Sandru, pa ako neko zna ime nekog takvog programa, nek napise
:)

Pomeri datum na neki dan npr. avgusta 2006. i radice. Evenutalno ces morati da je reinstaliras. Takodje, skini novu verziju, da bi mogao da vratis datum na aktuelni.

Everest rezultati nisu uporedivi sa onima koje izbaci Sandra ili Science Mark, tako da Everest ne moze da zameni Sandru - zavisi za sta su ti rezultati potrebni...

toooooooOOOO, bravo Delimire to je to, nego u cemu je problem, da li znas, posto mi se ovo nije pre desavalo ( da nije nesto u windows-u?), a koristim ovu verziju Sandre
SiSoftware.Sandra.Pro.Home.v2007.5.10.98
hvala jos jednom,)

Poslednja izmena od urednika:
toooooooOOOO, bravo Delimire to je to, nego u cemu je problem, da li znas, posto mi se ovo nije pre desavalo ( da nije nesto u windows-u?), a koristim ovu verziju Sandre
SiSoftware.Sandra.Pro.Home.v2007.5.10.98-FOSI
hvala jos jednom,)

Ne znam do cega je, znam samo da uvek kada testiram ploce vracam datum na avgust :)

Nazad
Vrh Dno