Šta je novo?

SANDRA brljaaaaaa

wild1waltz

Slavan
Učlanjen(a)
18.07.2005
Poena
319
promenio plocu i procesor i kad sam hteo da proverim u SiSoft Sandri imao sam sta da vidim!!!!!!!

Inace, radi se o SiSoftware Sandra PRO BUSINESS XII SP1 v2008

Prilozi

• sandra.jpg
    sandra.jpg
    84.7 KB · Pregleda: 139
Poslednja izmena:
jesi reinstalirao Win i Sandru? (obicno se radi kompletan reinstal software-a prilikom promene Maticne)

Sta se bunis, barem neces na zimu trositi niti drva niti plin, reinstaliraj softwer i sve ce da radi normalno.

uradio sam repair instalaciju win-a, imam previse programa i sinovljeviih igrica da bih isao install od nule.
sandru sam reinstalirao, ali bez ikakvih poboljsanja.

PS
osecam kako tonem. za oko mesec dana izacicu u kini ( ako sandra ne laze za temperature)

sve je to ok, samo podelis temperature sa 100, a napone sa 10 i sve je ok :d

jel moguce da je negde nesto pogresno spojeno?
inace sve drugo radi normalno

Ma sve je u redu 100%! Kako rece gx-x podelis temperature sa 100 i napone sa 10 i dobices verovatno ono sto bi trebalo da bude ispravno.... Ipak bi trebalo da sve instaliras od nule,tj totalni format :)

Poslednja izmena:
iste budalastine dobijam i na cistoj instalaciji:wall:
jel moguce da sandra brlja jer ne prepoznaje cipset (amd 770)?!

pa moguce je naravno. Meni su sandra i everest retko kad citali parametre kako treba. Koristi speedfan ili nesto na taj fazon.

iste budalastine dobijam i na cistoj instalaciji:wall:
jel moguce da sandra brlja jer ne prepoznaje cipset (amd 770)?!

Moguce, nego sta.... :D Probaj drugu verziju Sandre, ili kao sto rece gx-x koristi speed fan ili everest,oni koliko ja znam nemaju takvih problema,dok ne izadje novija verzija sandre bez bagova....

Poslednja izmena:
speed fun sam probao i nema podrsku za moj cipset, ostaje mi jos everest

Al' si ti baksuz......
Jos i Everest da ne radi,pa da zovemo moldera i skali.... :) Salim se, Everest nema razloga da ne radi.....

Al' si ti baksuz......
Jos i Everest da ne radi,pa da zovemo moldera i skali.... :) Salim se, Everest nema razloga da ne radi.....

Nema,nema ,ali jos uvek su tu gremlini.:).Kod mene kad je pokrenut Everest i usput pokrenem Rivu,a ponekad i Operu napravi puf...i ugasi mi comp..Tek tako bez razloga..Inace 95% vremena radi normalno..Proveravao sam sve i svasta i na kraju sam digo ruke..Sad samo ponovo upalim comp i nastavim gde sam stao..

i ja sam tako, resetovao sam komp i odmah deinstalirao everest. a kako je krenulo, ni ploca nece jos dugo. sto bih razmisljao da li ce da mi upali kucu:D

Vrh Dno