K
Kokos
Guest
Jel se meni cini ili ova sandra pokazuje malo realnije i ako ima neko link downloaad pro verzije.
Nemoze😉Miroslav je napisao(la):http://217.26.65.194/dl/sandra.exe
pokusaj odavde. ajde dok mi nije pukla veza 🙂 ako ne mozes da pristupis, javi mi
Pa zavisi sta ne radi kako treba. Iskreno receno samo jednom sam radio repair i resilo je mnoge gluposti, ali recimo ako je registry pun djubreta od instaliranja/deinstaliranja programa, to sigurno nece ocistiti. Uglavnom vraca sistemske fajlove u originalno stanje i sve vraca na default, znaci sva podesavanja, servise itd itd.Kokos je napisao(la):Drapine da ne otvaram novi theadar a znam da ti to znas kazi mi posto me mrzi da instaliram ponovo zbog updatea a imam legalan win xp pro
a u zadnje vreme zbog raznih zezanja mi neradi kako treba da li repair resava problem.
Ako ne nadjete zajednicki jezik 🙂 (iliti link, bolje receno...) ti i Miroslav, sad sam proverio fosi radi, 5 i kusur Mega, 3w.fosi.da.ruKokos je napisao(la):Nemoze😉
Skinuto sa fosi hvala obojici.drapin je napisao(la):Ako ne nadjete zajednicki jezik 🙂 (iliti link, bolje receno...) ti i Miroslav, sad sam proverio fosi radi, 5 i kusur Mega, 3w.fosi.da.ru
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari