Šta je novo?

Sandra 2003

• Začetnik teme Začetnik teme Kokos
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
K

Kokos

Guest
Jel se meni cini ili ova sandra pokazuje malo realnije i ako ima neko link downloaad pro verzije.

Mislim da je realna je isto kao i sve do sada (sta god to znacilo 🙂 ), a najbolje je skidaj sa fosi-a.
Ja sam je prvo skinuo sa neke levog linka, rar-ovanu, i nesto je bila lose krekovana jer joj nije radio web update npr. - a onda ko zna sta jos, nisam se udubljivao da istrazujem...
Verzija sa fosi-a radi odlicno.

kokos, reci ako hoces veceras da ti bacim na mail, ili ako hoces da skidas od mene

Miroslave skinucu ja samo reci kako mislim da je na meil dugacko.cheers

Drapine da ne otvaram novi theadar a znam da ti to znas kazi mi posto me mrzi da instaliram ponovo zbog updatea a imam legalan win xp pro
a u zadnje vreme zbog raznih zezanja mi neradi kako treba da li repair resava problem.

Kokos je napisao(la):
Drapine da ne otvaram novi theadar a znam da ti to znas kazi mi posto me mrzi da instaliram ponovo zbog updatea a imam legalan win xp pro
a u zadnje vreme zbog raznih zezanja mi neradi kako treba da li repair resava problem.
Pa zavisi sta ne radi kako treba. Iskreno receno samo jednom sam radio repair i resilo je mnoge gluposti, ali recimo ako je registry pun djubreta od instaliranja/deinstaliranja programa, to sigurno nece ocistiti. Uglavnom vraca sistemske fajlove u originalno stanje i sve vraca na default, znaci sva podesavanja, servise itd itd.
Tako da ako ti je sistem bio bas onako debelo "custom" podesen, mozda bolje i da formatizujes/reinstaliras jer ces ionako sa repair-om morati sve da podesavas ponovo.
E sad ne secam se sta je bilo sa update-ovima, to sam, kazem, jednom radio, jos dok nije postojao SP1 vec samo oni hotfixes...da me ubijes ne znam da li sam posle sve morao da skidam ponovo...🙁

Stvarno interesantno pitanje: ako se instalira SP1, pa se uradi repair instalacije sa originalnog diska (pre-SP1, legalan-piratski, nebitno) da li onda opet treba instalirati SP1 ???
Ajd' ako je to neko radio, bilo bi fino da kaze sta se desava...

ajde sad pokusaj ponovo, ako nece... bem ga...

Kokos je napisao(la):
Ako ne nadjete zajednicki jezik 🙂 (iliti link, bolje receno...) ti i Miroslav, sad sam proverio fosi radi, 5 i kusur Mega, 3w.fosi.da.ru

drapin je napisao(la):
Ako ne nadjete zajednicki jezik 🙂 (iliti link, bolje receno...) ti i Miroslav, sad sam proverio fosi radi, 5 i kusur Mega, 3w.fosi.da.ru
Skinuto sa fosi hvala obojici.
ctp;

Nazad
Vrh Dno