Šta je novo?

Samsungov Galaxy Tab 10.1 i 8.9

Da li ti se pokazuju i sistemski procesi? Znam da sam ja sa Cyanogenmodom 7.0 svojevremeno imao problem sa jednim od najosnovnijih sistemskih procesa (ne secam se vise koji je bio) koji je konstantno nabijao CPU na 100%, mozda je i ovde napravljen slican problem?

Ne znam sta treba da vidim ima :)
Sgt101

Jel ima poente preci sa overcome 3.1 na 3.2 ?
Da li ima nekih vidljivih poboljsanja u odnosu na prethodnu verziju ili samo donosi battery drain :) ...

Iskreno ne znam, nemam dovoljno iskustva da bih to mogao da procenim, ali me ništa ne košta da probam ;-)

Zapravo deluje ok... Mozes da probas da skines system tuner i u okviru njega vidis trenutno zauzece svakog pojedinacnog procesa, kao i da stavis detaljno snimanje procesa, mozda ti ovo pomogne da otkrijes krivca. Da li ti se CPU skalira kako treba?

Evo sada sam na 70%, praktično juče ujutro sam ga skinuo sa punjača, tako da pretpostavljam da je sve ok. Nije puno korišćen, ali mislim da je potrošio bateriju koliko treba.

Evo sada sam na 70%, praktično juče ujutro sam ga skinuo sa punjača, tako da pretpostavljam da je sve ok. Nije puno korišćen, ali mislim da je potrošio bateriju koliko treba.

Da, nije mi palo na pamet da ti je mozda otkazala kalibracija baterije zbog novog roma... Imas program na marketu za rekalibraciju, ako nastavi da ti pravi probleme, mozda ih ovo resi. Ipak nije zvanicni update.

Ok je skroz, sa punjača sam ga skinuo u petak ujutro i do sinoć ga nisam punio tako da je rom ok, nema curenja baterije

Da li neko koristi WhatsApp, ja nikako da dobijem kontakte (lista mi je prazna, a u addressbook-u naravno imam sve kontakte sa gmail-a)...Na iPhone-u mi sve radi kako treba, cim mi neko u kontakt listi instalira aplikaciju, pojavi se i kod mene u listi....samo da ne bude zabune, koristim dva razlicita broja za WhatsApp, jer ne moze da radi na dva uredjaja sa istim brojem telefona.

@Cezar - hoce li biti teme za 3.2 (mozes slobodno da stavis HC 3.2 Overcome, radi ok, meni se iskreno cini da mi radi stabilnije nego 3.1 Overcome)..i da li si uspeo da ispeglas one bug-ove u temi (v1.4) sto se ne vide labele u pojedinim ekranima?

Posto planiram da uradim update na svom galaxy tab-u na v3.2 moram da postavim jedno mozda glupo pitanje posto mi je ovo prvi android uredjaj.Da li se update-om brisu sve aplikacije koje sam do sada instalirao ili sve ostaje u predjasnjem stanju.Kakva su iskustva sa update-om na 3.2 sto se tice baterije.

Konacno stigao Smartcover.Evo i slika:
10msjky.jpg

wsjwbp.jpg

kbui3r.jpg

ih189e.jpg

30t75hu.jpg

Bas sam prijatno iznenadjen i cenom (24 dolara-oko 18 eura) i kvalitetom i brzinom isporuke. Stigla mi je za petnaest dana iz Hong Konga i ako pise da je vreme isporuke od 15 do 35 dana,ocekivao sam da ce stici mnogo kasnije. U pakovanju je bila i krpica za ciscenje tab-a.Super leze u futrolu,dobra je i kao zastita za ledja.Ima sve otvore osim onog za sim karticu posto je radjena za 7510.

Nadam se da se neces zaliti da prlja ekran kao sto su se neki zalili na Apple Smart Cover, inace izgleda veoma zanimljivo.

Super izgleda, ajde baci link da se i ja ponovim :)

Jel 3.2 dopuna dostupna i za telenorove uređaje zato sto kada ga povezem na kies kaže da update moga uređaja nije dostupan odnosno da bilo kakav update nije moguć.

PS nakon 100 dana dobio sam svoj četvrti primerak jedini koji nije imao problem sa ekranom jedino što mu leđa krckaju, kao da se lepak nije dobro uhvatio ali to mogu da tolerišem.

Vreme je da mu istetoviras svoj nick na ledjima...

Instalirao sam mobo player i pripadajuce kodeke i probao da pustim filmove.Avi file u rezoluciji 800x600 mi secka,ne toliko primetno da smeta gledanju ali se vidi da nije tecna slika.Mkv fajlovi seckaju jos vise,u cemu je problem.

Kod mene ne secka nista, avi-i idu glatko, pustio sam sa stock player-om, ili bs, kako god...pustao sam i mkv ali u low bitrate, i to radi super....samo high mkv secka, tj to ne moze da se gleda

Da li neko zna neke najave za ovaj slicni Samsnugov tablet "Samsung P6200 Galaxy Tab 7.0 Plus". Kao cena mu se rece oko 400$, tj negde oko 300 evra... Zanimljivo je to da je on izasao jos u oktobru, al se jako malo prica o njemu ? :)

Pa i ovome 10.1 polu proizvodu je cena oko 500 dolara pa ga kod nas valjaju za 650 evra :), cista matematika

Instalirao sam mobo player i pripadajuce kodeke i probao da pustim filmove.Avi file u rezoluciji 800x600 mi secka,ne toliko primetno da smeta gledanju ali se vidi da nije tecna slika.Mkv fajlovi seckaju jos vise,u cemu je problem.

Jel si na stock ili se menjao rom/kernel ?

Meni su skoro svi formati imali frame drop na 3.2 dok sam koristio OC kernel i jednom sam nesto bzvz menjao kernel i od tada sve radi besprekorno :) ... Samo mkv, sto kazu, ne moze "jak" , a ostalo sve sljaka :) ...

Jel si na stock ili se menjao rom/kernel ?

Meni su skoro svi formati imali frame drop na 3.2 dok sam koristio OC kernel i jednom sam nesto bzvz menjao kernel i od tada sve radi besprekorno :) ... Samo mkv, sto kazu, ne moze "jak" , a ostalo sve sljaka :) ...
Na stock romu sam.Probacu veceras da instaliram BS player pa da vidim sta ce se desavati.

Nazad
Vrh Dno