Šta je novo?

Samsungov Galaxy Tab 10.1 i 8.9

Meni se samo jednom desilo da sam skidao neku muziku sa tormenta, koristio sam hotelski wifi, imao lite verziju tTorrenta i bas me je bilo briga za ogranicenje. Potreba za ovim se pojavljuje izuzetno retko, ali kada se pojavi, super je sto mogu da koristim ovu mogucnost :) Ne mora uvek da bude neka velika kolicina podataka, ali ako tab koristis mnogo, sto bi skidao sa kompa i prebacivao na tab kad ne moras.

Predlog za dobar music player...probao sam PlayerPro, ali nece da se pokrene kod mene (force close)

Btw, prvo da se zahvalim cezaru za pomoc prilikom root-ovanja, stavljanja novog rom-a itd...pad radi mnogo bolje sa custom rom-om, tako da ko hoce da proveri, svaka preporuka!
Ne bi bilo lose preporuka dobrih aplikacija za tablet (generalno, video, muzika, ebook, pdf, txt edit/view itd)

Poz.

P.S. da li je neko slucajno pokusao da konektuje apple magic mouse (BT) sa pad-om....meni to nece da radi?
Razmisljam se onda da li ce raditi i Apple Wireless Keyboard (BT) sa njim

Poslednja izmena:
Pozdrav momci, jel moze neko da stavi link za neki proveren tut kako da root-ujem tab 10.1 i stavim neki custom rom.... Da li je jedini rom za 3g broodcomb ili ima jos mogucnosti? I da li je moguce koristiti oc kernel na njemu bez gubitka 3g funkcije?

hehe , uopste ne smaram :-devil-: :p

Pozdrav momci, jel moze neko da stavi link za neki proveren tut kako da root-ujem tab 10.1 i stavim neki custom rom.... Da li je jedini rom za 3g broodcomb ili ima jos mogucnosti? I da li je moguce koristiti oc kernel na njemu bez gubitka 3g funkcije?

hehe , uopste ne smaram :-devil-: :p

Stavi overcome rom, super je

Sent from Samsung Galaxy S II powered by ICE CREAM SANDWICH DOMINATION

Stavi overcome rom, super je

Sent from Samsung Galaxy S II powered by ICE CREAM SANDWICH DOMINATION

stavio overcome + pershoot oc kernel i stvarno je super :) ....
nego..
Jel mogu da stavim tvoju temu na ovaj rom i koju verziju da stavim?

Jel postoji nacin da se za stalno omoguci usb punjenje ? Posto me smara da posle svakog restarta kucam u terminalu -.- ...

Što se tiče plejera, čitam da je dice najbolji, ali ne može da se nabavi full verzija. Ja koristim bs player i on pušta divx sa titlovima regularno.

stavio overcome + pershoot oc kernel i stvarno je super :) ....
nego..
Jel mogu da stavim tvoju temu na ovaj rom i koju verziju da stavim?

Jel postoji nacin da se za stalno omoguci usb punjenje ? Posto me smara da posle svakog restarta kucam u terminalu -.- ...

Mozes slobodno moju temu da stavis. Prvo instaliarj v1.3 reboot, pa onda v1.4, reboot i to je to.

Javi utiske

Probacu ovo za usb da omogucim, pa javljam

Sent from Galaxy Tab 10.1 powerd by dark AOSP

@prle

ajd bas javi kakvog je kvaliteta cover. A koji si uzeo posto vidim na netu da ima dve tri vrste smart covera... Ostavi link ako nije problem :)

Sto se tice hd ripova, moze da pusta glatko, ali samo u low bitrate-u (sto ce reci video bitrate 2000 kbps, encoder H.264, frame rate 30fps, audio encoder AAC, audio bitrate 128kbps, channels 2 stereo, sampe rate 44100 Hz - u mom slucaju se radi o mp4 fajlu) i to preko stock player-a...tako da ako neko bas hoce da gleda hd materijal na tabletu, jedino sto mu preostaje je da prepakuje postojece filmove iz hi bitrate u low i sve ce da sljaka ;)

Poslednja izmena:
Pozdrav svima!Da se i ja prikljucim u klub,danas sam pazario 10.1 tab u telenoru.Prvi utisci su vauuuu :)!E sad sta mi sve treba da bih stavio Overcome rom ne bi da nesto zeznem.Android sam koristio i koristim na HD2 tako da nisam bas neupucen al ipak to nije android telefon pa ako ima da me neko uputi,ne bi da zeznem tab odmah prvih dana!

Pozdrav svima!Da se i ja prikljucim u klub,danas sam pazario 10.1 tab u telenoru.Prvi utisci su vauuuu :)!E sad sta mi sve treba da bih stavio Overcome rom ne bi da nesto zeznem.Android sam koristio i koristim na HD2 tako da nisam bas neupucen al ipak to nije android telefon pa ako ima da me neko uputi,ne bi da zeznem tab odmah prvih dana!

ako si sam stavljao nand android na hd2 onda znas sve ;) trci na xda forum za sva uputstva koja ti trebaju :D

ako si sam stavljao nand android na hd2 onda znas sve ;) trci na xda forum za sva uputstva koja ti trebaju :D

Slazem se sa thepace. Trazis objasnjenje relativno jednostavne operacije, a uspeo si to da izvedes na spravi koja nije ni pravljena za njega. Na XDA nadji uputstva za root, mozda cak postoje i na Overcome sajtu. Imaju dosta detaljno uputstvo za P1000, pretpostavljam da imaju i za ovaj.

Ali razmisli da sacekas koji dan, suvise se ljudi zalilo na probleme. Izgustiraj ga malo ovakvog kakav je.

I jedno pitanje, kako radi Android na HD2?

Slazem se sa thepace. Trazis objasnjenje relativno jednostavne operacije, a uspeo si to da izvedes na spravi koja nije ni pravljena za njega. Na XDA nadji uputstva za root, mozda cak postoje i na Overcome sajtu. Imaju dosta detaljno uputstvo za P1000, pretpostavljam da imaju i za ovaj.

Ali razmisli da sacekas koji dan, suvise se ljudi zalilo na probleme. Izgustiraj ga malo ovakvog kakav je.

I jedno pitanje, kako radi Android na HD2?

vec neko vreme maltene perfektno, jedino kameru nisam koristio, gps malo stuca i to je to. baterija drzi odlicno :D

Poslednja izmena:
Onda bolje da sacekam malo da ga testiram.Primetio sam da kad stavim na punjac uspori sve znaci touch sporo reaguje al cim skinem sa punjaca sve ok!Jel se to desavalo nekom?To mi se malopre pojavio juce sve bilo ok.

stavio sam overcome 3.2 i cini mi se da se baterija brzo trosi, od jutros do sada otisla na 50%, sa vrlo malo rada

Pazi, što se tiče samog rada, meni je super, ali sam primetio da baterija brzo odlazi. Kažem ti jutros je bio pun, a sada je <50% sa vrlo malo rada u toku dana. Čitam na xda da nisam jedini koji ima isti problem.

Jesi bacio pogled da li ti mozda neki prosec arci procesor?

Pa rekao bih da nije bilo ništa što bi pojelo bateriju, mada ko zna, možda i jeste

Vrh Dno