dejan90srb
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 29.02.2020
- Poena
- 65
Da vidimo kakav je ovaj update😁Stigao novi updatePogledajte prilog 375884
Da vidimo kakav je ovaj update😁Stigao novi updatePogledajte prilog 375884
Kod mene ga još uvek nema.Da vidimo kakav je ovaj update😁
Šarka kao i prvi dan.Pravi ispit za mehanizam je ustvari na Flip modelu. Prosto se mora otvoriti za svaki poziv, mejl, poruku...
Sa druge strane, znam ljude koji otvore Fold nekoliko puta dnevno.
Proveri opet...ceka te update nesto vise od 2 GB 😁Kod mene ga još uvek nema.
Iii kako ti se cini?😁Da se i ja upišem u temu. Kupljen Fold pre 2 dana.![]()
Naravno, i treba da bude tako.Šarka kao i prvi dan.
nema šta, za sad je sve super...Iii kako ti se cini?😁
Ja sam moj preuzeo tek kada mi je stigla fotrola. Što je sigurno, sigurno je.nema šta, za sad je sve super...imao sam Note 20 Ultra koji radi extra i realno nije bilo potrebe da ga menjam. Ali eto... nije me bilo teško naterati.
Krivo mi je samo što se bojim da ga nosim bez futrole.
![]()
Znam taj osecaj.🤣nema šta, za sad je sve super...imao sam Note 20 Ultra koji radi extra i realno nije bilo potrebe da ga menjam. Ali eto... nije me bilo teško naterati.
Krivo mi je samo što se bojim da ga nosim bez futrole.
![]()
Ma ja jedva nasao masku, cekao mesec ipo, ali tel se ipak nosio, cak i u kafanu🤣🤣Ja sam moj preuzeo tek kada mi je stigla fotrola. Što je sigurno, sigurno je.
Pa ima kompromisa i u odnosu na S22 Ultra, a da ne pominjem S23 Ultra. Tačno je da ga ima na oglasima i za 1200 evra, ali ja uvek kupujem legalno i samo te cene uzimam u obzir. Jednostavno smatram da ti kompromisi ne smeju da postoje na flagshipu koji košta koliko košta. No, videćemo šta donosi Fold 5.Ne možeš da poredis fold 4 koji je izašao prosle godine na leto sa najnovijim s23 ultra koji napokon bez exynosa. U odnosu na s22 ultra koja je tada bila aktuelna, fold je odličan i što se tiče baterije, kamere i svega ostalog. Ovaj dizajn mora imati neke kompromise u odnosu na klasične telefone, i to moramo prihvatiti. Može fold da se kupi i za manje para od s23u, ne mora da se pljune baš 1700 evra. 🙂
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari