Šta je novo?

Samsung vs Sony

• Začetnik teme Začetnik teme djpaan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

djpaan

Čuven
Učlanjen(a)
16.04.2004
Poena
665
Ok, necu da ovde palim vatru i da se ljudi dele na tabore ko voli sony a ko samsung, ali da li se realno isplati zamena Sony prilicno dobrog monitora TFT LCD SDM - P82 (koji ima jednu manu na displeju koja zna da iritira) za samsung syncmaster 910mp. Ja licno ne volim firmu, ali razlika je u 1 incu🙂 i u tv tjuneru... A sta se jos razlikuje?
Poz, A

Isplati se zamena ako tr IRITIRA. Ja sam vratio u radnju monitor posle 25 dana iako sam ga dobio upola cene zbog 2 dead pixela. Mislio sam da ce me boleti uvo za 2 tackice ali-vraga...

Na mojoj 17-ci, 1 pixel svetli zuto,
on je u gornjem desnom uglu, na 1 cm od bocne ivice,
a par cm ispod njega je 1 koji nikad ne radi.

Uglavnom ih uopste ne primecujem.

Poslednja izmena:
eeee, nije pixel, ja imam CRTU tamnijih piksela koja se proteze pri dnu nekih 10 cm!!! NIsu mrtvi, ali su tamniji u odnosu na ostale... Naravno ne daj Boze da mi zamene monitor, posto "takvog namaju"...

Ali ja ne dobih odgovor na moje pitanje....

Tvoj slucaj je specifican i moraces sam da odlucis.

A sto se tice samsung vs SONY, nisam pravi covek za razgovor jer se BOLESNO lozim na SONY. Njihov kvalitet i dizajn me jednostavno odusevljava, tako da za mene tu nema poredjenja. Cak i kod modela najnize klase, kvalitet izrade je vrhunski, a o top modelima da ne pricamo.

Ukratko, kupio bi' sony cipele da ih prave.

Ali, to sam samo ja 🙂

Tako da, ako mozes da izdrzis "crtu", ne menjaj 🙂

Poslednja izmena:
Ti čoveče nemaš crtu preko ekrana - ti imaš štraftu debljine 1,5cm koja se proteže preko celog ekrana (pri dnu) 😀 Najbolje da slikaš i postaviš ovde fotku, neće ti ljudi verovati ovako...

Nego, pogledaj Samsung 971P - meni je iskreno ružan, ali mislim da je trenutno najbolji Samsungov monitor (PVA panel, ofkors).

Nazad
Vrh Dno