Šta je novo?

Samsung UN40EH6030

alexey

Čuven
Učlanjen(a)
08.11.2002
Poena
665
Pozdrav svima, interesuje me da li je neko kupovao ovaj tv i kakva su iskustva odnosno da li ste zadovoljni s njim.Nazalost nemam gotov kes za madjare pa moram da jurim nesto na rate a koliko vidim ima akcija za ovaj tv sa bd plejerom za nekih 75k.Gledali bi se sd kanali sa kablovske i hd materijal.Smart mi nije potreban jer mi je komp u istoj sobi a imam i wdtv live.Zapao mi je za oko i Philips PFL4507 za iste novce ali namunjen sa svim opcijama (smart, pasivni 3d, dobro osvezavanje), e sad kontam da je Philips ovde egzotika i da ljudi pre idu na Samsung i LG ali ako neko ima isti ili je imao iskustva sa istim ne bi bilo lose da kaze koju rec.
Ako imate jos neki predlog, slobodno iznesite, znaci jurim LED 40-42 inca do maximalnih 75k, pozeljan 3d,smart ne mora i da nije 50Hz.
Hvala unapred.

Imam gore pomenuti televizor vec nekih mesec ipo i mogu reci da sam prezadovoljan kako odradjuje posao..3D funkcionise sjajno,dobio sam i dva komada naocara uz njega.Inace je spojen HDMI kablom sa kompom tako da sav sadrzaj mogu da gledam na LED-u..
Konkretno me je izasao 510e preko nasih "madjara"..U tom cenovnom rangu mislim da je best buy,sto se tice same slike,dizajna i funkcionalnosti..Takodje,poseduje integrisani Samsung AllShare play,tako da sa samog tv-a mozes gledati i pustati bilo koji sadrzaj sa kompa..Ili ako posedujes WiFi u stanu ili kuci,svoj smartphone mozes povezati,i pustati takodje sadrzaj i bukvalno ga koristis kao daljinski za tv..:)

Poslednja izmena:
Smatram da je IPS matrica daleko superiornija od S-PVA pored toga i Pasivna 3D tehnologija koja je u znatnoj prednosti. Philips nebih da komentarisem jer su daleko od Samsunga i LG'a .. odnosno to vise nije Philips vec TPV. Naveo si da smart nije neophodna funkcija, moja preporuka je 42LM615S malo se probija budzet od 75k za nekih 5.000 dinara ali verujem da je dosta isplatljivija i bolja od navedenih modela koje si naveo.

Uzeh Samsunga :)
Jedno pitanje(mozda glupo), kad prikacim wdtv izbaci u cosku hdmi2 1920x1080@60p, sta im to znaci, zasto 60p a ne na primer 24p, da li ubrzava sve snimke ili sta vec i da li to moze da se promeni posto to nisam nigde video u opcijama?

edit: snasao sam se :D, opcije u wdtv-u :lupko:

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno