Šta je novo?

Samsung UE40D5000 i DVB-T2 ?

PDESD

Slavan
Učlanjen(a)
01.12.2008
Poena
320
Pozdrav
Interesuje me da li Samsung UE40D5000 ima ugradjen DVB-T2 tjuner koji ce biti neophodan za prijem digitalnog signala kada Srbija predje na isti?
Na mnogim domacim sale sajtovima pod specifikacijom stoji da ima DVB-T2 tjuner ali na nekim stranim pise da ga nema.
Odlucio sam da kupim taj model u Madjarskoj ali vise nisam siguran da li bi to bio pravi izbor, jer kakva korist ako nema DVB-T2 !?
Molim vas za pomoc i vasa iskustva.
Hvala

Nema nijedan tv sa DVB-T2 na našem tržištu, to sa D5000 je slučajna ili namerna greška naših. Videćemo kada dođu modeli za 2012-u, ali opet sumnjam da će doći sa DVB-T2 tjunerom.

Hvala. Moram da priznam da sam sad malo razocaran ali sta je tu je.
Mislim da je ovaj model best bay u svakom slucaj.
A kada se ocekuju novi modeli na nasem trzistu ako se zna?

Prošle godine je D serija bila dostupna početkom aprila u Mađarskoj, krajem maja kod nas, tako da bi verovatno trebalo da bude isti slučaj i sada, jedino ako se uvoznici ne opamete i nabave nove modele ranije.

ha ha a što bi čekali da ih naši nabave po duplo većim cenama nego što će biti u mađarskoj?

Negdje sam prije par dana pročitao da bi ovogodišnji modeli philips-a od serije 3500 pa na više trebali svi imati DVB-T2 tjunere...

Hvala na odgovorima.
Zvao sam Samsungov servis i cika mi rece da D5000 nema T2 i da ce mi biti potreban risiver kada predjemo na T2 standard.
Takodje rekao je da T2 imaju modeli 6500 i veci.

Hvala na odgovorima.
Zvao sam Samsungov servis i cika mi rece da D5000 nema T2 i da ce mi biti potreban risiver kada predjemo na T2 standard.
Takodje rekao je da T2 imaju modeli 6500 i veci.

Pogresno ti rekao ,slucajno ili namerno ,proceni sam.

Samsung sa DVB-T2 su:
Samsung LE32C580
Samsung LE32C652
Samsung LE37C580
Samsung LE40C580
Samsung LE40C652
Samsung LE40C654
Samsung LE40C750
Samsung LE46C654
Samsung LE46C650
Samsung LE46C750
Samsung LE55C650

Aman, to su sve modeli za tržište Velike Britanije, nijedan model iz C serije kod nas nema DVB-T2.

Nazad
Vrh Dno