Šta je novo?

Samsung UE32D4020 kako ukloniti virtualne reklamne "nalepnice" sa ekrana

GeorgeT

Čuven
Učlanjen(a)
04.03.2004
Poena
620
Na Sasmsungovom LED TVu se na ekranu malo malo pojavljuju "reklame" sa njegovim specifikacijama. Kao da ima zalepljene nalepnice u prodavnici. Znate ono rezolucija, dijagonala, HDMI, USB i slično...
Više vremena su one prikazane na ekranu nego što ih nema. Proveo sam jedno sat vremena čačkajući daljinski i TV, ali nisam uspeo ništa da uradim.
Zna li neko kako to da uklonim.

Išao sam neki dan kod komšije da mu vratim merdevine, pozvao me unutra na rakijicu. Gledao je nešto na TVu, prvo sam ga pitao zašto nije skinuo te nalepnice? Kaže on nisu nalepnice to mu se pojavljuje u slici i ne zna kako da ukloni...

HAHAHA
Komso je dobio tv koji je bio u radnji kao izlozbeni model, podesen "za prodavnicu", ima negde u podesavanjima da se prebaci "za kucnu upotrebu" tako nesto...
Radio mu je tv ko zna koliko dugo u nekoj radnji a narod gledao kakva mu je slika...
Nadjite to u podesavanjima ili nemoj kad je do sada zivio sa tim i nije razbio tv ili ga odneo na reklamaciju moze i u buduce to da gleda... (sad bi ovde napisao rec koja bi predstavljala uvredu za tvog komsiju pocinje sa B..... ali necu nije lepo).

U podešavanjima TV-a odaberi fabrički reset. Nakon toga pri inicijalnom podešavanju odaberi normalnu upotrebu. Jedino što će morati ponovo da traži i podešava kanale.

HAHAHA
Komso je dobio tv koji je bio u radnji kao izlozbeni model, podesen "za prodavnicu", ima negde u podesavanjima da se prebaci "za kucnu upotrebu" tako nesto...
Radio mu je tv ko zna koliko dugo u nekoj radnji a narod gledao kakva mu je slika...
Nadjite to u podesavanjima ili nemoj kad je do sada zivio sa tim i nije razbio tv ili ga odneo na reklamaciju moze i u buduce to da gleda... (sad bi ovde napisao rec koja bi predstavljala uvredu za tvog komsiju pocinje sa B..... ali necu nije lepo).

Ne mora da znači, možda je komša slučajno odabrao Store mode pri inicijalnom podešavanju. Kao što reče Corvus, treba to da odradi.

Hvala puno na Info, preneću ih komšiji čim stignem.:)
Kao što reče p307 Ako mu do sada nije smetalo, može se strpiti još koji dan.... ;)

Nazad
Vrh Dno