Šta je novo?

Samsung tv i njegov nesrecni os

SienaBg

Zapažen
Učlanjen(a)
17.01.2023
Poena
15
Kod caleta je samsung tv koji radi na tizen os. Ima li neke sanse da se google play i generalno android apps instaliraju? Probao sam vec apk convert u tpk pa preko usb-a, ali ih ne registruje tv uopste.

Naravno da ne mogu da se instaliraj android aplikacije na Samsung televizoru.
Samsung ima Tizen OS i ima svoj store. Mogu da se instaliraju samo aplikacije za Tizen.
Ako baš hoćeš android, jedino rešenje ti je neki android box ili stick.

Naravno da ne mogu da se instaliraj android aplikacije na Samsung televizoru.
Samsung ima Tizen OS i ima svoj store. Mogu da se instaliraju samo aplikacije za Tizen.
Ako baš hoćeš android, jedino rešenje ti je neki android box ili stick.
Jeste sve jasno, samo mi nije jasno zasto bar ove tpk fajlove nece da procita tv kad ubacim usb ?
A kazi mi ako ubacim android stick, da li se onda moze zadrzati i to sve na tizenu sto ima, plus dodatno mogu android apps da instaliram ?

Može da se zadrži naravno, jer to su dva odvojena uređaja

A koja konkretno aplikacija ti fali na tizen-u?Meni samo Kodi koji je na mi stick-u.

A koja konkretno aplikacija ti fali na tizen-u?Meni samo Kodi koji je na mi stick-u.
Pa Kodi bi mi najvise trebao. Znaci da uzmem stick i samo u tv i onda imam da instaliram android apps.
A da li mi je potreban uredjaj tipa telefon ka imam taj stick, ili tv sam funkcionise s tim ?

Kao što reče @momsab prelistaj tu temu.Ali ukratko,mi stik ima android tv operativni sistem i na njega instaliraš android aplikacije.Potpuno nezavisno radi u odnosu na tv,osim što je uključen u njega :)

Nazad
Vrh Dno