Šta je novo?

Samsung televizori

MarcusS

Slavan
Učlanjen(a)
02.06.2007
Poena
445
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 5600 & ID-COOLING XTS 224
Matična ploča
AsRock B550m STEEL LEGEND
RAM
2x16 GB Corsair Vengeance RGB PRO sl 3600mhz
GPU
Sapphire PURE 7700XT 12GB WHITE
Storage
M.2 Kingston KC3000 512GB + 2TB Toshiba + 4TB Seagate
PSU
Cooler Master Bronze 650w
Kućište
Zalman S5 White
Monitor
Benq Zowie XL2540K
Miš & tastatura
Logitech G910 spectrum & Logitech G PRO mouse
Ostale periferije
Logitech G PRO X
Mobilni telefon
Google Pixel 7 Pro
Pametni uređaji
Huawei Watch GT2 Pro
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Ako ima tema ispravite me, pretražio sam sve dva puta :)

Ima li neko info o ovom modelu, pošto vidim da ima svega 7, 8 strana na google-u o njemu: Samsung QE65Q82RATXXH

Ha, ha...isto sam i ja uradio prije par godina, isto Samsung, star par mjeseci...odnio u ovlašteni servis i rekao šta se desilo. Zalemili nazad taj otkinuti dio, i evo TV i dalje radi.
Pogledajte prilog 433539
Koliko su ti naplatili uslugu? Ja bih to sam uradio samo ne znam kako se zove ovaj antenski ulaz i gde ima da se kupi..ako neko zna bio bih mu zahvalan. 🙏

Jel ovaj model podrzava dolby atmos?Posto nikako ne mogu da stikliram to za dolby atmos,ili se ta opcija stiklira tek kad povezem na eARC hdmi neki soundbar koji podrzava dolby atmos?Na nekim specifikacijama pise da ne podrzava dolby atmos,a negde pise da podrzava?

Prilozi

• Screenshot 2024-08-25 at 08.18.54.png
    Screenshot 2024-08-25 at 08.18.54.png
    354.7 KB · Pregleda: 89
  • Screenshot 2024-08-25 at 08.19.31.png
    Screenshot 2024-08-25 at 08.19.31.png
    2.3 MB · Pregleda: 90
nisam video da podržava eARC, a ni Dolby Atmos. gde si video da piše da podržava?

Da ne otvaram novu temu, da pitam ovde.
Na Samsung TV iz 2016 se pojavio ovaj taman obris i grozno izgleda. Resetovanje tv-a i resetovanje slike nije pomoglo. TV je povezan HDMI kablom za kompjuter i služi kao monitor već par godina. Šta mogu da uradim da popravim tv ili to LED lampice odumiru i nema mu pomoći

Prilozi

• 20240917_121104.jpg
    20240917_121104.jpg
    154.7 KB · Pregleda: 73
Da ne otvaram novu temu, da pitam ovde.
Na Samsung TV iz 2016 se pojavio ovaj taman obris i grozno izgleda. Resetovanje tv-a i resetovanje slike nije pomoglo. TV je povezan HDMI kablom za kompjuter i služi kao monitor već par godina. Šta mogu da uradim da popravim tv ili to LED lampice odumiru i nema mu pomoći
Meni izgleda kao da je otišlo led pozadinsko osvetljenje. Imao sam sličan problem samo sto je bio zahvaćen jedan segment u uglu ekrana dok je ostatak tv bio normalan. Serviser je menjao komplet ceo panel kod mene, jedino zadnji poklopac od tv ostao stari, ali je bio u garanciji, inače ne znam koliko bi bilo isplativo plaćati zamenu istog.

ue55nu7091uxzg sta mislite o tome modelu braco? stigao mi je iz Austrie nista o njemu ne mogu da nadjem po nasim stranicama. Iz koje je godine TV? I da vas pitam jel nije isto smart tv sto i Android tv? Ja imam yotubube na tom modelu zanima me imal android i kako da se izbegnu reklame na yotube jel postoji nacin?

na Samsung-u je Tizen OS, nije Android. o YouTube se diskutuje u podforumu "online servisi"

taj model je iz 2018. godine

na Samsung-u je Tizen OS, nije Android. o YouTube se diskutuje u podforumu "online servisi"

taj model je iz 2018. godine
Hvala

Zanima me postojil nacin i kako da pustam serije na samsung tv. sa jednog sajta da ga ne reklamiram ovde? Na telefon hoce da pusta al kad ukucam taj sajt u web pretrazivac na Samsung tv nema u ponudi uopste serije prazno nema video snimke.

Pozdrav svima, kupujem novi TV i prvo se odlucio za Hisesne 50E7KQ međutim shvatiši da nema HBO Max na njemu polako odustajem. Zato sto mi je ideja da zamenim stari TV i xiaomi box samo za jedan smart tv.

Poceo sam sa gledam i Samsung. Zanima me da li neko zna nesto o ovom modelu

Samsung Televizor UE50CU7092UXXH​

Prošle nedelje je i Samsung dodao 3 godine garancije za određene modele.

Neka se briga oko vašeg TV uređaja svede na to koji ćete film gledati, jer sada uz kupovinu određenih Samsung modela TV uređaja uz 2 godine redovne garancije dobijate i 3 dodatne godine zaštite.
Zato ostavite brigu van svog doma i uživajte u omiljenom programu do besvesti.

Promocija traje od 10.2.2025. do 30.4.2025 godine godine i odnosi se na modele televizora od 55" ili veće. Da biste ostvarili pravo na dodatnu zaštitu, potrebno je da se registrujete na stranici www.extracare-promotion.com. Realizaciju pogodnosti dodatne zaštite sprovodi kompanija PARTUM d.o.o.

Pravila i uslove promocije možete pronaći
ovde.

Prošle nedelje je i Samsung dodao 3 godine garancije za određene modele.

Neka se briga oko vašeg TV uređaja svede na to koji ćete film gledati, jer sada uz kupovinu određenih Samsung modela TV uređaja uz 2 godine redovne garancije dobijate i 3 dodatne godine zaštite.
Zato ostavite brigu van svog doma i uživajte u omiljenom programu do besvesti.

Promocija traje od 10.2.2025. do 30.4.2025 godine godine i odnosi se na modele televizora od 55" ili veće. Da biste ostvarili pravo na dodatnu zaštitu, potrebno je da se registrujete na stranici www.extracare-promotion.com. Realizaciju pogodnosti dodatne zaštite sprovodi kompanija PARTUM d.o.o.

Pravila i uslove promocije možete pronaći
ovde.
Baš sam čitao o tome sinoć, uređaj mora da se kupi od određenog prodavca, imaju na tom linku ceo spisak prodavaca koji spadaju pod tu dodatnu garanciju.

Da, ne učestvuju svi prodavci u ovoj promociji. Čitajući te njihove uslove vidim i da nije isti oblik garancije kao za prve dve godine.

U slučaju potpunog gubitka, stari uređaj treba biti predat PARTUM-u zajedno sa svim
originalnim delovima dodatne opreme . Korisnik će dobiti zamenski uređaj tek nakon što
PARTUMU dostavi svu originalnu dodatnu opremu.Ovo takođe važi u slučaju neispravnih
originalnih i osiguranih delova dodatne opreme (npr. daljinski upravljač). Po dobijanju zamjenskog
uređaja PARTUM zaštita prestaje.

Delomično oštećenje ili gubitak sa pokrivanjem dela troška
Ukoliko je trošak kvara prema stavkama 2. ili 3. ovog člana veći od preostalog neiskorištenog Care
Value PARTUM će pokriti trošak samo da preostalog neiskorištenog Care value, a preostali deo
mora pokriti Korisnik.

Ja sam ćaletu uzeo UE43AU7092U jesenas. I utisci su blago razočaravajući. Ćale ima IPTV, slika je na emisijama dosta dobra, nekako sam ispeo da je naštelujem po uputstvima sa ovog foruma. Ali kad se gledaju filmovi to je katastrofa. Slika je tamna tamna, kad mu dodam osvetlenje ono svetli ekran ali ne i slika, po meni jako loše. U odnosu na ćaletov Soni trinitron od 100cm dijagonale ovo je kanta. Na Sonijevu sliku si mogao da se posećeš a ovi led služe samo da se kvare i da kupuješ nove, bar što se tiče kvaliteta slike kablovskig operatera. Jednostavno veća dijagonala od 32 inča i IPTV ne idu zajedno.
Ali kad se pusti youtube, sasvim druga priča i pravo je uživanje gledati ovaj TV. Striming sadržaj je znatno kvalitetniji prikaz od Irisa ali ipak youtube ima lepšu sliku.
Sad sam rešio da mu uzmem još jedan TV da imaju za kuhinju....šank, pivo, roštilj i naravno....treba jedan tv. Pa sam razmišljao da im uzmem jedan od 32 inča. E sad dal uzeti opet Samsung (bojim se da ne bude opet problem slika sa IPTV) ili LG, ne znam ima i neki LG 32 ali ne HD redy nego ful HD. Dali ima bolju sliku zato jer je ful HD? Možda neka Tošiba ful HD u istoj dijagonali ili TLC? Bitno mi je da ima lepu sliku preko IPTV, ipak ne mogu da gledaju utakmice preko youtube. Unapred hvala na izdvojenom vremenu....

za pitanja koji TV uzeti postoji podforum "šta da kupim"

ovo je tema isključivo za televizore marke Samsung

za pitanja koji TV uzeti postoji podforum "šta da kupim"

ovo je tema isključivo za televizore marke Samsung
Опис Самсунга је у складу са темом.
А питање је било онако успут. Ал како год, одох тамо.
Ne mogu da nađem podforum šta da kupim, jel može link?

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno