Šta je novo?

Tablet Samsung Tab A8 Ili Tab S6 lite? Koji je bolji?

_Wonderboy_

Poštovan
Učlanjen(a)
13.11.2021
Poena
50
Kupio bih Samsung tab a8 4/64 gb Ili Tab S6 lite 4/64 gb polovan. Koji je generalno bolji? Bolji ekran,baterija,brzina u radu. Tab S6 lite ima olovku u pakovanju.
Koliko vidim na yt olovka je dosta dobra i korisna.
Hvala unapred.

Predpostavljam da mislis na A8 2021? S6lite imas 2022 sa Qualkommom i 2020 sa Exynosom.Najbolji ti je S6 2022.Ovaj S6 2020 sam imao i ok je,ekran isto ok.A8 2021 imam ,ekran malo losiji,ali sve ostalo zadovoljava.Ima slot za sim karticu.

Ne znam za A8 ali imam s6 lite i ne žalim ni dinara što sam dao na njega a ne koristim ga mnogo. U nekom momentu sam uzeo tastaturu i miš, prikačio na njega i upalio onaj DEX režim (ili kako se već zove). Iznenadio sam se kako lepo radi u tom režimu.

Što se olovke tiče, stvarno je ne koristim. Super je stvarčica, može da se crta ali šta ga znam. Imam prste i to mi dovoljno.

Što se olovke tiče, stvarno je ne koristim. Super je stvarčica, može da se crta ali šta ga znam. Imam prste i to mi dovoljno.
Imam S7+ i olovku najcesce koristim kao prevodioca. Ukljucis jezik sa kog hoces da prevedes,selektujes da ti prevodi cele recenice,a ne samo pojmove i bukvalno stavis olovku bilo gde iznad recenice on prevede celu recenicu. Cak mozes i da uslikas bilo kakav tekst,recimo ako imas upustvo za uredjaj u papirnom izdanju,a na kineskom... jednostavno uslikas i otvoris sliku,i polako olovkom prevodis.
Koji jeftiniji Bluetooth dzojstik preporucujete za ove tablete? Da imaju pecurkice. Nesto kao Xbox dzojstik. Igracu neke starije igrice sa emulatora.
Koristim samo dzojstike sa PS4 i odlicno radi sve.Inace ako imas mogucnosti da se napregnes nekako do S7 veruj AMOLED je i najveci kvalitet u kom mozes da uzivas na jednom tabletu. Kazem pokusaj se napregnuti,jer tableti se ne menjaju na godisnjem nivou,S7 nije mnogo daleko od savrsenstva

Imam S7+ i olovku najcesce koristim kao prevodioca. Ukljucis jezik sa kog hoces da prevedes,selektujes da ti prevodi cele recenice,a ne samo pojmove i bukvalno stavis olovku bilo gde iznad recenice on prevede celu recenicu. Cak mozes i da uslikas bilo kakav tekst,recimo ako imas upustvo za uredjaj u papirnom izdanju,a na kineskom... jednostavno uslikas i otvoris sliku,i polako olovkom prevodis.

Koristim samo dzojstike sa PS4 i odlicno radi sve.Inace ako imas mogucnosti da se napregnes nekako do S7 veruj AMOLED je i najveci kvalitet u kom mozes da uzivas na jednom tabletu. Kazem pokusaj se napregnuti,jer tableti se ne menjaju na godisnjem nivou,S7 nije mnogo daleko od savrsenstva
Koliko je on polovan? Taj S7? Sa dzojstikom od PS4 se mogu sve starije igrice igrati na tabletu? Volim starije sa emulatora,starih automata.

Nazad
Vrh Dno