Šta je novo?

Samsung T220 vasi utisci

bojke1

Slavan
Učlanjen(a)
14.01.2006
Poena
375
Moja oprema  
CPU & Cooler
RYZEN 5 3600XT/COOLER SilentiumPC FORTIS 3 HE1425
Matična ploča
MSI B550 GAMING PLUS
RAM
KINGSTON FURY RGB 2X8GB DDR4 3600MHZ
GPU
ASUS ROG STRIX-GTX1060-O6G-GAMING
Storage
KINGSTON 500GB M2 SA2000M8 ,WD RED PLUS 4TB,WD 2TB GREEN,EXTERNI 2,5 INCHA TOSHIBA 1TB
Zvuk
JAMO D450 FRONT,JAMO D4CEN,JAMO D400 SURAUND,JBL SUB ES250PW,MARANTZ AVR SR7009,SONY BDP-S6200
PSU
SEASONIX PRIME GX1000 GOLD
Kućište
COOLER MASTER 690 II ADVANCED
Monitor
DELL S3220DGF 165HZ,SONY KDL55X8509C 120HZ,BENQ W1070+ FULL HD PROJEKTOR
Miš & tastatura
LOGITECH MX MASTER 3S,LOGITECH K360
Mobilni telefon
Samsung s24 ultra 12/256gb titanium black
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
  2. Mobilni internet
Vidim da se pojavio pomenuti tft ali vrlo malo ima nekih recenzija o njemu.Zainteresovan sam za kupovinu ovog modela samsung t220 pa bih zamolio svakoga ko je dolazio u dodir sa ovim monitorom da kaze neke svoje utiske o ovom monitoru.Da li je ovaj monitor bolji od modela 226bw,2232bw ili od 226cw?
Kosta oko 320 eura ali ne znam sa kojim panelom dolazi kod nas.Video sam ga juce u erc-u ali im je tek dosao pa ga nisu raspakovali.Na kutiji pise da je proizveden u rumuniji.
Znaci samo me interesuje da li je ok monitor i da li vredi te pare ili za tu lovu ima nesto bolje.
Pozdrav.

@FrankBlack Obzirom na komplikovanost dugmica, ako instaliras Magic Tune bukvalno sve, pa i mnogo vise, opcije koje imas kada kliknes na dugmice imas u programu i mozes da podesavas u njemu tako da je mnogo lakse.

Civil reci neshto lepo za monitor :D citam tvoje postove,ispade da sve fali monitoru haha

To za dugmice nisam ja prvi rekao, mozes da procitas i po temi da se ljudi zale sto se nalaze sa strane i ne vidi se koji je koji, a i monitor ne moze da se okrene na stranu da bi mogao da vidis tako da moras da zapamtis napamet gde se koji nalazi i da radis na slepo. A da se klati, klati se i da sam znao da su ga tako seljacki uradili verovatno ga ne bih ni uzeo iako je slika dobra ali ono je za mene apsolutno neverovatno i nedopustivo... jos je monitor kao iz kategorije boljih... imao sam za 3-4 hiljade manje da uzmem isto solidran monitor doduse sa 5ms sa verovatno normalnim postoljem ali ja sam hteo malo bolje, kvalitetnije... cudi me da niko nigde nije upozorio na ovako nesto...

Ma mozda se tripuju ta podesavanja u servisnom meniju.
Al ova podesavanja u osnovnom meniju rade normalno.

Imam T220 i jučer sam gledao film kad se monitor jednostavno sam od sebe ugasio.Pritisnem prstom na senzor za paljenje i upali se odmah i od onda radi da se nije sam od sebe gasio.
Da li bi to moglo biti od prašine( bili je na senzoru prašine), monitor koristim skoro 2 godine.

Pa moguce je...ili to ili imas duhove u kuci :)

Prover i kabl za napajanje, možda negde izgubi na delić sekunde kontakt...

Da ne otvaram novu temu, pitacu ovdje:
kupio sam nedavno polovan T220 i dobio sam VGA kabl uz njega i desavalo mi se da nakon odredjenog vremena displej pobjegne u stranu par milimetara, kada stisnem AUTO, vrati se i tako u krug. Sad kad sam ga skopcao preko DVI kabla isto se desava...
Zna li neko zasto?

^ Problem rijesen, bilo je ukljuceno Pixel shift u servisnom meniju.
Izvinjavam se na duplom postu, predhodni ne mogu obrisati.

Vrh Dno