legend je napisao(la):Interesuje me Vase misljenje o SAMSUNG Sync Master 957DF monuitoru.
Da li se isplati i kakav je kvalitet istog?
Imam ponudu za nekih 270 evra.
Pozdrav.
Matador je napisao(la):Da li ce mi neko reci kolika je cijena 957mb Samsunga u Beogradu ?
ko li ga je oderao tako ... inace cene P serije su pale u poslednjih mesec dana za skoro 30 eur ... tako da sada je oko 240eur 957p ...Mali HoBiT je napisao(la):ja znam za 957P,ako te taj interesuje,moj drugar ga je skoro pazario.
275 evra
ToxiC je napisao(la):pogledaj thread CRT vs TFT ...i ja sam se zacudio ali Samsungovi MNOGO stetno zrace!!!![]()
![]()
Anti Patriota je napisao(la):ko li ga je oderao tako ... inace cene P serije su pale u poslednjih mesec dana za skoro 30 eur ... tako da sada je oko 240eur 957p ...
ma daAca je napisao(la):Ma da naravno, svi koji koriste Samsunge svetle u mraku koliko su ozraceni.![]()
![]()
Anti Patriota je napisao(la):ma danego bre stvarno je ovaj 955df imao vrlo lepu sliku po mom misljenju nista losiju od recimo ekvivalentne serije nec monitora koji je skuplji dosta ... mada meni od nec-a svetle samo oci od zracenja a sa samsungom ko zna ...
delimir je napisao(la):(meni treba monitor samo za Winamp i Internet)
Misko je napisao(la):Onda definitivno TFT.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari