Šta je novo?

SAMSUNG Sync Master 957DF, vredi li uzimati?

legend

Čuven
Učlanjen(a)
29.06.2000
Poena
649
Interesuje me Vase misljenje o SAMSUNG Sync Master 957DF monuitoru.
Da li se isplati i kakav je kvalitet istog?

Imam ponudu za nekih 270 evra.

Pozdrav.

legend je napisao(la):
Interesuje me Vase misljenje o SAMSUNG Sync Master 957DF monuitoru.
Da li se isplati i kakav je kvalitet istog?

Imam ponudu za nekih 270 evra.

Pozdrav.

nije bas neka extra niska cena,mogla bi da bude jos niza,za oko 10-15 evra.

imas nov za te pare i mislimd da su dobri...video sam 955df i svideo mi se a taj je jos bolji ..

pogledaj thread CRT vs TFT ...i ja sam se zacudio ali Samsungovi MNOGO stetno zrace!!! :( :(

Da li ce mi neko reci kolika je cijena 957mb Samsunga u Beogradu ?

Matador je napisao(la):
Da li ce mi neko reci kolika je cijena 957mb Samsunga u Beogradu ?

ja znam za 957P,ako te taj interesuje,moj drugar ga je skoro pazario.
275 evra

Mali HoBiT je napisao(la):
ja znam za 957P,ako te taj interesuje,moj drugar ga je skoro pazario.
275 evra
ko li ga je oderao tako ... inace cene P serije su pale u poslednjih mesec dana za skoro 30 eur ... tako da sada je oko 240eur 957p ...

ToxiC je napisao(la):
pogledaj thread CRT vs TFT ...i ja sam se zacudio ali Samsungovi MNOGO stetno zrace!!! :( :(

Ma da naravno, svi koji koriste Samsunge svetle u mraku koliko su ozraceni. :D :p

Anti Patriota je napisao(la):
ko li ga je oderao tako ... inace cene P serije su pale u poslednjih mesec dana za skoro 30 eur ... tako da sada je oko 240eur 957p ...

mesec? ovaj cenovnik sto imam star je 4 meseca:D !

Aca je napisao(la):
Ma da naravno, svi koji koriste Samsunge svetle u mraku koliko su ozraceni. :D :p
ma da :) nego bre stvarno je ovaj 955df imao vrlo lepu sliku po mom misljenju nista losiju od recimo ekvivalentne serije nec monitora koji je skuplji dosta ... mada meni od nec-a svetle samo oci od zracenja a sa samsungom ko zna ...

Anti Patriota je napisao(la):
ma da :) nego bre stvarno je ovaj 955df imao vrlo lepu sliku po mom misljenju nista losiju od recimo ekvivalentne serije nec monitora koji je skuplji dosta ... mada meni od nec-a svetle samo oci od zracenja a sa samsungom ko zna ...

Kakvo bre sada zračenje iz monitora, pa ovde vas zrači ko-zna-kolika količina osiromašenog uranijuma posejana tokom NATO kampanje :p Sigurno i NATO rakete imaju TCO99 :p

Jedino što meni smeta kod Samsung monitora koje sam video u poslednje vreme je intenzitet bele boje, ili se tripujem... Ja se razmišljam takođe da uzmem novi monitor: u dilemi sam između NEC FE791 (17") ili Sasmung 957P (19" - Sasmung je čak i jeftiniji, ali je Samsung :) ). Mada, razmatram i neke druge modele, ali i da ne uzimam ništa, jer mi je i ovaj monitor sada sasvim OK dok ne uzmem neki pristojan TFT (meni treba monitor samo za Winamp i Internet :p )

sinovi

jel bre svi smo se istripovali za zracenje, nego mozda bi pomoglo da se stave neke dobre naocare sa UV zastitom a? evo sacu da probam ...

Vrh Dno