Šta je novo?

SAMSUNG Sync Master 957DF, vredi li uzimati?

legend

Čuven
Učlanjen(a)
29.06.2000
Poena
649
Interesuje me Vase misljenje o SAMSUNG Sync Master 957DF monuitoru.
Da li se isplati i kakav je kvalitet istog?

Imam ponudu za nekih 270 evra.

Pozdrav.

legend je napisao(la):
Interesuje me Vase misljenje o SAMSUNG Sync Master 957DF monuitoru.
Da li se isplati i kakav je kvalitet istog?

Imam ponudu za nekih 270 evra.

Pozdrav.

nije bas neka extra niska cena,mogla bi da bude jos niza,za oko 10-15 evra.

imas nov za te pare i mislimd da su dobri...video sam 955df i svideo mi se a taj je jos bolji ..

pogledaj thread CRT vs TFT ...i ja sam se zacudio ali Samsungovi MNOGO stetno zrace!!! :( :(

Da li ce mi neko reci kolika je cijena 957mb Samsunga u Beogradu ?

Matador je napisao(la):
Da li ce mi neko reci kolika je cijena 957mb Samsunga u Beogradu ?

ja znam za 957P,ako te taj interesuje,moj drugar ga je skoro pazario.
275 evra

Mali HoBiT je napisao(la):
ja znam za 957P,ako te taj interesuje,moj drugar ga je skoro pazario.
275 evra
ko li ga je oderao tako ... inace cene P serije su pale u poslednjih mesec dana za skoro 30 eur ... tako da sada je oko 240eur 957p ...

ToxiC je napisao(la):
pogledaj thread CRT vs TFT ...i ja sam se zacudio ali Samsungovi MNOGO stetno zrace!!! :( :(

Ma da naravno, svi koji koriste Samsunge svetle u mraku koliko su ozraceni. :D :p

Anti Patriota je napisao(la):
ko li ga je oderao tako ... inace cene P serije su pale u poslednjih mesec dana za skoro 30 eur ... tako da sada je oko 240eur 957p ...

mesec? ovaj cenovnik sto imam star je 4 meseca:D !

Aca je napisao(la):
Ma da naravno, svi koji koriste Samsunge svetle u mraku koliko su ozraceni. :D :p
ma da :) nego bre stvarno je ovaj 955df imao vrlo lepu sliku po mom misljenju nista losiju od recimo ekvivalentne serije nec monitora koji je skuplji dosta ... mada meni od nec-a svetle samo oci od zracenja a sa samsungom ko zna ...

Anti Patriota je napisao(la):
ma da :) nego bre stvarno je ovaj 955df imao vrlo lepu sliku po mom misljenju nista losiju od recimo ekvivalentne serije nec monitora koji je skuplji dosta ... mada meni od nec-a svetle samo oci od zracenja a sa samsungom ko zna ...

Kakvo bre sada zračenje iz monitora, pa ovde vas zrači ko-zna-kolika količina osiromašenog uranijuma posejana tokom NATO kampanje :p Sigurno i NATO rakete imaju TCO99 :p

Jedino što meni smeta kod Samsung monitora koje sam video u poslednje vreme je intenzitet bele boje, ili se tripujem... Ja se razmišljam takođe da uzmem novi monitor: u dilemi sam između NEC FE791 (17") ili Sasmung 957P (19" - Sasmung je čak i jeftiniji, ali je Samsung :) ). Mada, razmatram i neke druge modele, ali i da ne uzimam ništa, jer mi je i ovaj monitor sada sasvim OK dok ne uzmem neki pristojan TFT (meni treba monitor samo za Winamp i Internet :p )

sinovi

jel bre svi smo se istripovali za zracenje, nego mozda bi pomoglo da se stave neke dobre naocare sa UV zastitom a? evo sacu da probam ...

Nazad
Vrh Dno