Šta je novo?

Samsung spinpoint f1?

Učlanjen(a)
14.04.2010
Poena
170
Treba da mi stigne nov Samsung spinpoint f1 1tb, moze li mi ko reci nesto o ovim diskovima, iskustva, mane i vrline, ispao sam iz svega toga proteklih godina...

Model je star 5 godina a koliko znam ne proizvodi se skoro 2 godine.
Nov? Tesko! :)

pardon, samsung seagate f1 tako je naziv... jbem li ga, stize mi sutra sa 3 god garancije, sve po psu...

Poslednja izmena:
Tesko da ima 3 godine garancije, bice da je 2.

^^ iskreno me zanima gde imaju taj matori model nov i jos sa 3 god garancije:trust:???Po PSu je zakonski 2 god...ako nije neka tajna,ofkors,)

24 Meseci im je garancija. To su neki mutant hard diskovi. Moguce je da su reparini.

Secam se da je moj primerak lepo radio, a onda je poceo da koci ceo racunar, da ispusta cudne zvuke i na kraju je ispustio plemenitu dusu nedelju dana po isteku garancije. Ostalo mi je bilo samo da kukam. :D

samsung seagate f1 ?
proizvodi WD? :p

Stigao.. Nov, 24meseca garancije.. Samsung Barracuda st1000dm006 7200rpm, 32mb, 1tb...

Kontaktirao neke poznanike koji se bave uvozom i kazu: Taj disk je samsung spinpoint f1, seagate je kupio samsung i sada je to pod brendom baracuda, posle poplava koriste zalihe elektronike i ploca od starijih serija i montiraju ih u f3 kucista, kada je ova serija reparirana ima sufiks r u nazivu (st1000dm006r) kada nema r to je fabricki nov disk, kazu takodjer da nema sanse da neko da 24 meseca garancije za reparirano kod nas, posebno sa nasom mrezom i kvalitetom napajanja...

Ovo mi stiglo danas od seagate-a

Regarding Your Seagate Case # 02797460 [ ref:_00D00hhzl._50030OFenR:ref ]
Inbox
x
Seagate Support [email protected] via adilvy2zd5wm66cv.6i5kx2vsyo5hcifb.lj52zp.0-hhzleaa.3.bnc.salesforce.com

9:56 AM (6 hours ago)

to me
Dear Petar Peric:

Thank you for contacting Seagate Support.

I apologize for any inconvenience this may have caused you. The drive was manufactured by Samsung , but seagate purchased Samsung hard drive so we support them. The drive should be new but you would need to verify that with the place of purchase. You should be able to find some information on the drive using the product number : HD103UJ

For additional assistance, feel free to contact us at: www.seagate.com/about/contact-us/technical-support/

Regards,

Khalid
Seagate Support

ref:_00D00hhzl._50030OFenR:ref

Vrh Dno