Šta je novo?

SAMSUNG SMART

Mr.Jack

Slavan
Učlanjen(a)
25.01.2007
Poena
309
Da li neko ima Samsung smart TV?

Trebaju mi neke informacije...

Hvala...

Ima dosta clanova Smart tv
i ja imam ali se nesto pokvarilo pa sam morao da ga posaljem za Madjarsku ( nesto se pokvarilo a tv je pod garancijom )
Postavi pitanje i sta te interesuje i neko ce ti vec odgovoriti

Pa vec sam postavio, a niko ne odg...interesuje me da li mogu preko swictha da ga konektujem, da ne kupujem ruter jer nemam adapter za samsung da bi isao bezicno, i kakve opcije imam sa netom, i kako uopste da napravim taj nalog...pokusao sam juce direktno preko kabla ali mi trazi neki nalog, pasword i nem pojma ni ja sta sve...

Ja ti nisam bas najbolji sagovornik oko toga
ALI
Naravno da mozes povezati TV i net sa kablom kod mene je bilo povezano sa LAN kablom mada imam i bezicnu vezu ...
Ako vec koristis net sa komp. pa valjda imas neki nalog i mail adresu ukucaj tu adresu i to ti je to ....

To što ti traži je Samsung nalog, on nije potreban da bi skidao aplikacije ili šta već hoćeš da uradiš. Gde ti je tvoj ruter od interneta, kod koga imaš net? Verovatno može i kroz switch, uključiš i probaš. Odeš u Menu>Network>Network status i vidiš jel ti radi konekcija ili ne. Ili, odeš u Samsung Hub i probaš da skineš neku aplikaciju, ako radi onda radi, nema tu neke nauke :)

@Duki183 Ako nije tajna, koji je kvar u pitanju?

Nije tajna pisao sam vec o tome
Izgubio sam sve analogne kanale i ne mogu da udjem u opcije kanal , mreza i play & plugin

Nazad
Vrh Dno