Šta je novo?

Samsung sm 2232bw probijanje svjetla!!!

vanxx

Slavan
Učlanjen(a)
05.04.2008
Poena
301
Kao sto se na slici vidi probijanja svijetla ima, e sad me zanima je li to previse ili je podnosljivo mene bas i ne smeta, mrtvih piksela nema niti zaglavljenih ,slika je odlicna nakon malo podesavanja imam ga tjedan dana zanima me misljenje drugih korisnika jer mi je ovo prvi lcd pa kako vi ocjenjujete ovo probijanje svijetla!?:D

Prilozi

• Image00001.jpg
    Image00001.jpg
    56.1 KB · Pregleda: 252
krsh, sta da se radi, i kod mene je tako :d

Jeftina klasa, ***

Edit: ja drzim brightness na 25%, a moze opusteno i manje...

Poslednja izmena:
Sad sam skuzio da sam stavio krivu fotku ova koju sam stavio je bila na podesenjima Brightnes 100 % a slikano je isti dan kad sam ga kupio, a moje trenutno podesenje je Brightness 60% a pri tom podesenju probijanje se vidi vrlo malo samo na donjoj i gornjoj strani ekrana ublavnom ja sam zadovoljan dobar monitor lijepe boje ja ne vidim razliku u bojama u odnosu na moj crt samsung 753 , a bogami stvarno lijepo izgleda sta ces vise.

to je normalno za TN panele i standardno fluo osvetljenje, cak je i veoma dobro naspram recimo jeftinih LG modela.

Opusti se, posedujem isti monitor kao ti, i isto probijanje kao ti :D. Jednostavno bolest TN panela. Uglavnom ne smeta, slika, ostrina i prikaz boja su odlicni.

imam i ja malo probijanja, ali slika je boli glava, to je standardno za sve TN panele

Ti zabo Samsung 2232bw sa NE-Samsungovim panelom.
Ja imam sa Samsungovim panelom i tih problema nemam.

pa ciji su panel stavili, i kako prepoznati to prilikom kupovine?

svako ko ima TN panel mora imati malo makar malo probijanja svetlosti, btw i ja imam samsungov (A) panel!

Kod mene su minimalna probijanja po gornjoj i donjoj ivici panela.To se da primetiti samo po ukljucivanju monitora.Kasnije je sve korektno.Takodj Samsung panel

Naravno da ima vrlo malo, al to se skoro ne primecuje.

Iskreno nisu mi jasne ovakve zalbe, i nije mi jasno kako nekom to moze toliko da smeta. Meni je to probijanje svetla zanemarljivo. Dok gledam film, igram igricu ne smeta mi ni 0.1%, jednostavno to je normalno za sve TFT monitore.

A topic deluje toliko alarmantno, kao da mu bljeshti ne znam ni ja koliko. Kao sad kad bi ja otvorio topic "KADA UKLJUCIM KOMPJUTER CUJE SE KULER KAKO RADI!!!???".

Monitor sam inache kupio juche u imtelu, i prezadovoljan sam. Do sad sam koristio 17", i sad kad sam presao na 22 preporodio sam se. Igrao sam igrice neke (call of duty 2 i 4), gledao neke HD filmove, dozivljaj je totalno drugaciji. Pogotovo za igrice. Igrati COD2 je totalno novo iskustvo sa ovim monitorom. Slika je fantasticna, svaka preporuka.

Nazad
Vrh Dno