Šta je novo?

Samsung Series 9

Hajd' neka je sa srećom...

Ne uspevam da pohvatam po netu, ali cini mi se da Samsung Series 9 ATIV Plus modeli imaju touchscreen? To je prvi put da su to stavili na svoje ultrabookove?
I dal su se negde pojavili kod nas?
Voleo bi da vidim uzivo kako to radi.

@leksa: hvala, utisci za MacBook su za sada extra - poslednji MacBook koji sam imao je 2009. godiste bio, tako da je ovaj neverovatan. Battery life od 7 sati koji su deklarisali (7 sati rada) je vise nego istinit - ako tipa kodiram - dosta vremena provodim u jednom programu i jednostavno baterija se otegne i preko 7 sati bez problema sa brightness-om oko 70% i backlit keyboardom.

@marko_ns: da - imaju touch screen (mada proveri za svaki slucaj po netu, jer npr Lite ima isto touchscreen, samo sam na jednom mestu nasao da postoji i bez touchscreen model). Sto se tice njih ima kod jedne nase firme koja ih navodno ima u BG a kazu rok isporuke cak i u BG 7-10 dana (drugim recima - lazu, narucuju iz inostranstva, jer nema ih u jedinoj prodavnici koju imaju, a skladiste nemaju!). Takodje kod njih je cena oko 175 000 din ali bi ih izbegao pri kupovini. Ono sto je mene odvratilo od Serije 9 je bilo to sto mi je tastatura bolja na Mac-u, ekran na Retini je bolji (od klasicnog full HD, ne znam za novi QHD - rezolucija je bolja na Samsungu ali ne znam koliko boje pokrivaju RGB i sRGB?), i grejao se ko lud, odnosno hladjenje je solidno lose naspram Mac-a, i trackpad je losiji. E sad ono sto je bilo bolje je sto je ekran Mat ako radis negde gde ce biti refleksija. Meni su licno bolji Glossy ekrani ako su kvalitetni jer laptop koristim indoor stalno.
btw. sto mi kopiras ukus, prvo Lenovo y560, sad ovo? :d

66000 + 1090 x 24 meseca = deracina...
Po meni nije bas multimedijalni laptop - to je nesto izmedju multimedia laptopa i ultrabook-a. Ako hoces ultrabook idi mozda na seriju 7 (malo skuplje, mnogo bolje) ili nesto sa jacom grafickom za multimediju.

Slažem se sa korisnikom N1tr0. Koj će ti antrak taj uredjaj kada za taj keš bez ugovora možeš da kupiš mnogo bolju mašinu...

Cisto info za Dell XPS i Alienware, u Adria regionu (pa i u Srbiji) je Dell resio da zaustavi prodaju. Ima skoro godinu dana.
Dzaba je kod nas to gledati :(

Vrh Dno