Šta je novo?

Samsung S8500 Wave [BadaOS]

Je li mozda neko instalirao Slim JellyBean v2 ili MIUI u wave?

Drugari, kako da se otkjlucava wave koji je zakljucan na telenor mrezu, jel ima neki nacin preko neke app ili mu ne gine servis? da li se uopste isplati otkjlucavati 2,5 godine star wave?

"bes modem... "google play here I come!!"

Jel treba da se flash-uje FOTA da bi se instalirao Aokp v1.2?

Nema to veze, pa Gnex radi smooth as a motherfucker, ne mozes to prikazati u sintetickom testu.

Kakav modem snimi ovo!!!!

Trebao si da citas komentare, cpu je bio ocovan na cak 1,5 ili 1,6Ghz za ove testove. Sta mi vredi sintetika ako modem ne radi.

Drugari, da li se nekome desavalo da kamera nece da snima 720p? Slika normalno i snima, osim 720p rezolucije. Izbacuje gresku recording failed. Ovo je pocelo da se desava iznenada, nije menjana memorijska kartica, niti su ble bilo kakve promene u sistemu, pa ni u aplikacijama. mSD je sposobna za HD snimanje (Transcend 16GB, Class 10). Hvala unapred!

Iskljuci stabilizaciju pa probaj opet.. moze da se desi da je do toga, ta stabilizacija i onako nista posebno ne znaci. Ako to ne pomogne mislim da je hard reset resenje..

u bilo kom telenoru napises zahtev za otkljucavanje i u roku od mesec dana dobijes pismo od samsunga kako da ga otkljucas.

Narode, jel imao neko problem restarta telefona prilikom pustanja muzike? Izgleda da kod mene nesto jako baguje memorijska.

Edit: nije ni kartica. prebacio sam na telefon pesme i opet restartuje. A ovo je vec treci FW koji mi ovo radi... :(

Poslednja izmena:
drugar ima isti problem, takođe za album art nekih pesama mu ubacuje slike iz galerije, što je baš WTF.

^ne zelite da znate koje bagove sve ja imam :d sve to sto ste nabrojali ali i mnogo gore.. pomirio sam se. A osim random slika iz galerije u album art i u plejer jebada 2.0 mi je ubacila i slike i melodije iz igrica i aplikacija :d, takodje thumbnail wallpapera baguje na isti nacin.. uzas.

I ja sam se pomirio da cu da kupujem android sigurno. :)
Ranije mi se nista osim restarta prilikom neke "zahtevne" apliakcije nije desavalo. Sada obican mp3 restartuje telefon (bilo iz plejera, bilo iz fajl managera). Mada, instalirao sam onaj iPlayer PLUS, svira vec preko 2 sata i nema restarta... Moguce da jako baguju interni audio kodeKi.

Ne, bada 2.0 shebe mem. karticu, kod mene su sanse recimo 80% da ne mogu da snimim klip na micro sd, samo u memoriju telefona, kartica zestoko baguje pod badom 2.0 i zato se desavaju restarti pri koriscenju sadrzaja koji je na kartici. Meni se desava da se restartuje kada malo brze listam kroz folder sa wallpaperima, muzikom.. :d

Ne, bada 2.0 shebe mem. karticu

Meni se skoro uvek Win buni kada nakacim telefon u mass storage, pa trazi da se skenira kartica u potrazi za greskama... Long live bada 2.0. :smash:
Ali, restart mi se desava i kada je muzika u memoriji telefona. Sve vise pocinjem da razmisljam da se vratim na 1.2 i da uzivam.

ja sam stavio neki light FW još davno, imao je Hrvatski, Engleski i Kineski od jezika. Ona leva strana sa widgetima mi ne radi jer su svi neki za kinesko tržište ali to nikad ni ne koristim. Prednost je bila ta što ovde nije usporavalo kad izvučeš onaj jezičak sa prečicama za wifi, blutooth, silent i data. I kad se kucaju poruke nisu slova kasnila. Međutim kad je prošlo neko vreme te dve stvari su se vratile na normalnu brzinu ali nikakvih zapucavanja i resetovanja nisam imao. E sad koji je tačno po imenu nemam pojma. Znam samo da je sa badadownload sajta skinut.

Da li je neko probao neki od novijih FW-a za Wave II?
Mislim na ove zvanicne,evropske.

Ja imam zvanicnu evropsku iz septembra krsina isto, mislim da ne postoji krstena verzija Bade 2.0...ako neko zna koja je Telenorova 1.0 koja normalno radila kada se pojavio Wave u prodaji kod nas neka baci link...

Poslednja izmena:
Aj bas maltretiraj telefon pa javi.. ludim od ove raspad bade 2.0.

Koliko sam uspio primjetiti ova je usminkana i rijesena nepotrebnih gluposti. Odziv djeluje isto, dok browser radi korektnije. To je onako na prvu, ako vas sta detaljnije interesuje recite da provjerim, jer slabo koristim Wave u zadnje vrijeme, samo pozivi i po neka poruka. Lock screen je predobar i u kameri je vraceno Self portrait.

Cini mi se da je ovo od sada najbolji CFW koji je izasao. Kao da zivlje radi telefon, manje zaglupljuje lockscreen (S-touchwiz tema). Jedino mi sada problemcic sto ne mogu da instaliram nDrive11, tj onaj samsung Navi Iran... nesto ga skinuli sa apps-a i KIES-a.
PvZ igra super radi, sMove dosta brzo nadje satelite. Sve u svemu, ja sam za prvih ~8 sati koriscenja zadovoljan.

Odlicno :) Reci mi samo ovo, ne kapiram bas, ja sam navikao na telenor verzije os-a i na latinicna slova sa kvacicama- ima li toga u ovoj verziji i da li bih imao bilo kakve probleme jer imam telenor wave? I da, da li konacno radi sports tracker aplikacija?

Vrh Dno