nikolass83
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 20.10.2011
- Poena
- 170
E ****ga Džoni nije valjda da ti ličim na pederčinu .... :wall:Kakav ti je ovo gej avatar
Moreno ovde![]()
E ****ga Džoni nije valjda da ti ličim na pederčinu .... :wall:Kakav ti je ovo gej avatar
Moreno ovde![]()
Evo promenio sam ga da me nebi *****avo ... ha ... ha ...ha :-devil-:Nista osim ove glossy slicice :d
HVALA BRATE Džoni ... nisam znao da ću da naiđem na tebe i srdjava ovde ... COOLE pa tako kao prava srBska junacina
Dobrodosao, bas me je cudilo da te nema na benchu![]()
Ja mislim da nas ima dovoljno :sceptic: ...Moreno i NikolassIma li jos neko sa onog foruma?
![]()
Na brzaka uradjen ICS analogni sat.![]()
ljudi, imam amatersko pitanje; pun mi je pc raznih ccuda u zip formatu. kad prebacim u mobi nece da otvori. sta da radim da bih otvorio. sta da podesim u waveu, aps, masovno itd. imam combat igricu od 200 mb itd. najvise imam sa badaaps.ru. sve mi je u pc,u a dalje...
A kako radite ove Widgete itd ?![]()
Odličan vidžet ... a gde može da se "skine" .... :type:
Proradila je kupovina aplikacija preko Samsung Apps-a ... i radi već neko vreme ,)
Uspeo sam i ja da instaliram ndrive 10 konacno. Hvala svima koji su mi davali korisne savete i uputstva.
Pa u medjuvremenu jedino sto sam uradio je to sto sam promenio memorijsku karticu, formatirao je u fat32. I proradio mi je apps preko kies-a sam od sebe
Uradio sam po uputstvu nekog odavde sa foruma. Registrovao nalog na spanskom Apps-u, ulogovao se i i skinuo Fin Prom verziju 10-ke. Instalirao na karticu i pokrenuo jednom. Nije mi dao da koristim pa sam ugasio telefon. Nakon toga Prikacio fon u mass storage rezimu i ona tri krekovana fajla iskopirao na pravo mesto. Mape takodje. Zanimljiva stvar da nisma imao nakon istalacije onaj ndr file pa nisam morao da ga brisem uopste. To je to. Ne znam dal je dozvoljeno da okacim link za sve potrebne fajlove koji sam koristio u ovoj proceduri. Nek neki od moderatora aminuje prvo da ne dobijem warn :d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari