Šta je novo?

Samsung S8500 Wave [BadaOS]

Ako fingon veli da kupovina koda kosta isto kao otkljucavanje u servisu (a nema razloga da mu ne verujem :d) - ondak oko 20ak evra.

Meni je telefon iz Telenora, i mislim da je bio zakljucan, ali sam bez problema flash-ovao sa Multiloader-om. Ne znam zasto ljudi kazu da to moze da bude problem.

Koliko mi je poznato, otkljucavanje u servisima je oko 25e, a unlock preko neta je 30USD (22e).

Tih bre care sto si ti neki neozbiljan decko :d

Meni je telefon iz Telenora, i mislim da je bio zakljucan, ali sam bez problema flash-ovao sa Multiloader-om. Ne znam zasto ljudi kazu da to moze da bude problem.

slazem se...telefon ostaje zakljucan na mrezu i posle fleshovanja, tako da nema nikakve frke

Koliko mi je poznato, otkljucavanje u servisima je oko 25e, a unlock preko neta je 30USD (22e).

Tih bre care sto si ti neki neozbiljan decko :d

Ma ne znam ja, ja sam davno otlkjucavao moj fon, ima tome vise od godinu dana :)... a i ja tad platih unlock kod 17 evra :p

Aj što rusi prave DosBox za Badu, nego se razvija i ScummVM za Badu http://www.users.on.net/~cwarrensmith/bada-scummvm/

Kada ste apgrejdovali firmware sa 1.0 na 1.2 preko Kies-a su vam sve aplikacije i setovanja na telefonu ostala ili se sve resetuje?

ovo nije loše (launcher)

20110902122654.jpg
20110902122701.jpg

'Oce li nekad nesto da se desi...zamrla tema, nema nista novo, ni na drugim forumima, Bada 2.0 nikako da doputuje, do 2012. ima da stigne..

Pa vidis da kazu da u Evropu stize 16. septembra :)

Ma kad god da bude, meni je prakticno svejedno.
Ne zaboravite da smo prakticno prvi dobili 1.2 apdejt, cim ''stigne'' u Evropu eto apdejta i za nas, a u sustini Indija ce najvise da ceka, mislim da su oni tek 1.2 dobili :d

Ma kad god da bude, meni je prakticno svejedno.
Ne zaboravite da smo prakticno prvi dobili 1.2 apdejt, cim ''stigne'' u Evropu eto apdejta i za nas, a u sustini Indija ce najvise da ceka, mislim da su oni tek 1.2 dobili :d
A da znas kako me briga za Indiju, kad ce oni da dobiju, samo na to mislim... :D Mi smo dobili 1.2 oko 14-og januara, bukvalno medju prvima, ako po toj logici bude i sada, dobro ce da bude, samo kada... :)

Verujem da ce najpre ovde da stigne :p

Jel se desava jos nekom, ili je to samo meni, kad udjem u Facebook ovaj softverski sto je dosao, cim udjem, prodje nekoliko sekundi, kao krene da otvara sve i izbaci me, i tako uvek, stalno poceo da izbacuje zadnjih mozda 2-3 nedelje, taj fejs i ne koristim, cisto mi zatreba ponekad za chat, ali sada nema sanse da udjem, aj nek proba neko?

Meni pise-facebook server unstable, i/ili http timeout. Mada ponekad prodje

Meni je taj fb radio JEDNOM... mislim da ima veze sa security podesenjem na samom FB-u, tj da bih trebao da ga olabavim da bi ovo sr.. radilo, sto mi ne pada napamet...

Ne verujem, nisam menjao podesavanja na fb odavno, pa opet nece. Verovatno je sam fb nesto promenio, pretpostavljam da bi update firmware-a resio problem.

ja i ne koristim tu aplikaciju jer sam provalio da je mnogo bolje otici na m.facebook.com... preglednije je i sve je dostupno za razliku od aplikacije kojoj ne rade notifications kako valja

Ma ovaj softverski FB je mnogo ruzan, nego posle apdejta samog programa jos pre pojavio se i chat, mada i taj chat nije bio stabilan, desavalo se da se diskonektuje, sad uopste ne mogu ni da udjem u taj FB, kao da se zeznulo nesto u ovoj poslednjoj 1.2 ver. Bade, pre toga uvek dobro radio...inace ima sada novi java FB, odradjen slicno kao na androidu ili ios-u, nema chat, ali slike su preko celog ekrana, velike, sve ostalo je preglednije odradjeno...

taj java je odličan a u 2.0 badi je fb znatno bolji, liči dosta na webos verziju koja je i najbolja po meni

Pozdrav forumasi.Ja sam nov ovde.Jel moze neko da mi kaze nesto o modelu wave 2,posto planiram ovih dana da ga kupim.Kakva je razlika,sem u velicini ekrana i kvalitetu,u odnosu na wave 1?O cemu treba da vodim racuna kad ga kupujem?Dugo sam se razmisljao da li da kupim Nokiju n8 ili Nokiju e7 ili Wave 2,i odlucio sam se za Samsung.Recite mi da li gresim ili ne.Unapred zahvalan.Pozzzzz

Pozdrav i tebi! Evo u kratko imam Wave 2 i 1 telefoni su ekstra, odnos cena kvalitet takodje, zaboravi Nokiu ona gubi trku...!

Pozdrav forumasi.Ja sam nov ovde.Jel moze neko da mi kaze nesto o modelu wave 2,posto planiram ovih dana da ga kupim.Kakva je razlika,sem u velicini ekrana i kvalitetu,u odnosu na wave 1?O cemu treba da vodim racuna kad ga kupujem?Dugo sam se razmisljao da li da kupim Nokiju n8 ili Nokiju e7 ili Wave 2,i odlucio sam se za Samsung.Recite mi da li gresim ili ne.Unapred zahvalan.Pozzzzz

Posto su vec najaviki da ce wave 1 bez problema terati badu 2.0, mij predlog je da nadjes dobro ocuvanog keca, ipak ima duze trajanje baterije i nesto bolji ekran. Minus je velicina ekrana (nekome plus) i manje ram memorije...

Vrh Dno