Meni je telefon iz Telenora, i mislim da je bio zakljucan, ali sam bez problema flash-ovao sa Multiloader-om. Ne znam zasto ljudi kazu da to moze da bude problem.
Koliko mi je poznato, otkljucavanje u servisima je oko 25e, a unlock preko neta je 30USD (22e).
Tih bre care sto si ti neki neozbiljan decko :d
A pa nisam upoznat, iskreno nisam bas nesto citao ove strane forume, ruske, italijanske, cekam da neko da obavestenje ovde ili na RS forum, al nema nicega...jel potvrdjeno sigurno to za 16-ti?Pa vidis da kazu da u Evropu stize 16. septembra![]()
Pa vidis da kazu da u Evropu stize 16. septembra![]()
A da znas kako me briga za Indiju, kad ce oni da dobiju, samo na to mislim...Ma kad god da bude, meni je prakticno svejedno.
Ne zaboravite da smo prakticno prvi dobili 1.2 apdejt, cim ''stigne'' u Evropu eto apdejta i za nas, a u sustini Indija ce najvise da ceka, mislim da su oni tek 1.2 dobili :d
Možda misli na InđijuA da znas kako me briga za Indiju, kad ce oni da dobiju, samo na to mislim...![]()
Onda da bezim ja u BG, pa da instaliram Kies tamo, ako je tako, zlu ne trebalo...Možda misli na Inđiju... te možda sad apdejtovi idu po opštinama
![]()
Pozdrav forumasi.Ja sam nov ovde.Jel moze neko da mi kaze nesto o modelu wave 2,posto planiram ovih dana da ga kupim.Kakva je razlika,sem u velicini ekrana i kvalitetu,u odnosu na wave 1?O cemu treba da vodim racuna kad ga kupujem?Dugo sam se razmisljao da li da kupim Nokiju n8 ili Nokiju e7 ili Wave 2,i odlucio sam se za Samsung.Recite mi da li gresim ili ne.Unapred zahvalan.Pozzzzz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari